Vintersäsongs muggen 2018 Lätt snöfall

Kom över denna bild, kan det månne vara så att detta är 2018s vintermugg? På Muminboden.se kan man redan nu förhandsbeställa vintermuggen ”Lätt snöfall” så jag är nästan 100% säker på att detta är motivet som kommer vara på årets vintermugg som ju släpps i oktober!

”Det är den första snön efter nyåret och Mumintrollet känner sig väldigt förvånad. Flinga efter flinga landar på hans varma nos och smälter. Mumintrollet grips av samma hänförelse som han brukar känna om somrarna när han vadar i sjön. Han slänger badkappan av sig och kastar sig raklång i en snödriva. Vinter tänker han – Man kan ju tycka om den.”

Vad tycker ni om motivet på årets vintermugg? Jag måste säga att jag gillar den ändå. Tycker det är så fint med blått och vitt.. Och vem har inte stått, sådär, precis som Mumin, och tittat upp på snöflingorna som dalar ner? ♥

En lite rolig grej är att samma motiv som på årets vintermugg, återfinns på julmuggen från 2004, men där bara som en detalj på muggen.

UPDATE: Idag släpptes bilden på nya muggen!

Jag gillar den!! ♥

/ Carro

1
Lämna en kommentar

avatar
1 Diskussionstrådar
0 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
1 Kommentatorer
Christina Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Christina

Denna går tyvärr inte hem hos mig, den känns lite tam om man jämför med de andra vintermuggarna. Men tur att det finns nån mugg jag inte behöver ha i min samling. 😀