Vi flyger nästan fram, bara vi är på rätt underlag

Inlägget görs i samarbete med Jollyroom.fi 

Den senaste tiden har vi rattat runt med en ny vagn som vi fått äran att testa. Detta är första gången vi har en sulky. Och jag börjar verkligen undra varför vi inte köpt en tidigare. Någon smidigare och mer lättmanövrerad vagn har jag aldrig lagt mina händer på. Denna vagn, Beemoo Easy Fly lux är en liten och behändig vagn, som blir otroligt kompakt hopfälld. Det följer t.o.m. med ett band så man kan slänga upp vagnen på axeln om den inte är i användning. Hopfälld har Easy Fly Lux en storlek godkänd som handbagage på många flygbolag! Vilket är en av orsakerna till att denna verkligen är en perfekt resevagn. Vill man så kan man köpa till en transportpåse till vagnen inför resan också.

Easy fly lux är en uppdaterad version av den gamla Easy fly. De två uppdateringarna som jag gillar bäst när jag ser på bilder på den gamla versionen, är den förlängda suffletten och den rymligare varukorgen som Easy fly lux numera har. När jag drar ner suffletten allt vad det går, ja då ser jag inte ens Gry där inne!

Denna vagn kommer med punkteringsfria hjul, och rullar förstås bäst på hårt underlag. Att tänka att man ska ha denna på grusvägar eller stigar är nog inget att rekommendera. Utan denna vagn är nog menad för asfalterade, stenbelagda trottoarer och golv inne i butiker. För oss har denna kommit att bli vagnen vi har i bakluckan, och plockar fram när vi ska in i någon affär eller gå på stan. Den är hur lätt som helst att fälla ihop med en hand uppe vid handtaget. Vagnens ryggstöd får man ner till liggläge, vilket är perfekt dedär eftermiddagarna när Gry vill slumra en stund och vi är ute och far. Under vagnen finns ett myggnät som bara är att plocka fram och fästa i vagnen när man tycker att det behövs.

För att göra våra åkturer med vagnen lite bekvämare, har jag Petite Chéries handvärmare på handtaget av vagnen. Det är bara att fästa dem och slinka in med händerna i det varma fodret. Handvärmarna har avtagbar fuskpäls och sätts fast med dragkedja. Dessa finns även i grått.

Gry åker denna vinter runt i en av Petite Chéries åkpåsar från vinterkollektionen -18, ”Amelie”. Detta års kollektion åkpåsar kom med så många olika färger och mönster så det är svårt att välja en favorit. Men jag tror nästan min favorit ändå är den med svanar. Men det finns ju massa andra fina också, t.ex. denna härligt blommiga skapelse, eller varför inte en kamouflagefärgad åkpåse i vinter? Man syns kanske dock ändå ganska bra, om det blir så mycket snö som vi hoppas på här i huset! Fast denna skulle väl ändå vara den perfekta nu när julen närmar sig. Tänk att få stoppa ner sin baby i denna när man går mot stan och ska titta på lucia.. Är man inne på stora skinnjackor, och gillar päls överlag, så kanske denna åkpåse skulle vara nått? Finns även i rosa päls! Observera dock att pälsen inte är äkta, haha.

Det var några som frågade på min instastorie om min nya väska, och den kan jag lyfta här i detta inlägg på samma gång eftersom den också är av märket Petite Chérie – och är faktiskt en skötväska, trots att den inte ser ut som en! Alltså jag älskar denna väska. Så stadig, många fack – och så snygg! Denna väska finns även i svart konstläder. Förtutom väskan ni ser på bilderna, kommer det dessutom med en mindre väska i paketet! Kika in här om du vill se bild på vad jag menar.

Beemoo Easy fly lux kommer I svart, grå och rosa

Foton Rebecka Hägert

/ Carro

Lämna en kommentar

avatar
  Följ  
Meddela om