Vardagslyx vid Clinique Estelle

Jag kom riktigt just hem från Clinique Estelle. I några veckor har jag varje vecka gjort ett besök hos Lina. Det är så perfekt med en kosmetologsalong så nära! Lina har nämligen sin salong på Kisorvägen 14, och den vägen är riktigt nedanom vårt. Det var faktiskt min svärmor som tipsade mig om Lina när jag talade om att jag skulle vilja få mina bryn formade för några veckor sen. Jag skickade direkt åt Lina på facebook och en timme senare låg jag i hennes stol. Vi kom snabbt in på min hy som jag har haft såna problem med de senaste månaderna, och hon rekommenderade en djuprengöring åt mig. Sagt och gjort så bokade jag en tid till en sån behandling. Den var i korthet rengöring, ultraljudsbehandling av huden, porttömning med ångmaskin på, laserbehandling av huden, ansiktsmask + att jag sedan blev insmord med olja. Jag kan berätta mer om rengöringen då jag fått lite info av Lina, haha. Jag låg bara och njöt så jag höll inte helt koll på vad allt hon gjorde.

Bild från idag när jag hade den avslutande masken på efter behandlingen.

Efter den behandlingen fick jag verkligen mersmak, och sen dess har jag en gång i veckan gått på rengöring+laserbehandling+mask. Det pågrund av att jag har mina hormonfinnar på käkbenet och halsen som ligger under huden som knölar, de tar sjukt och ja, det ser ju inte trevligt ut. Lasern behandlar dessa under huden och ska göra så de blir mindre och förhoppningsvis tillslut försvinner.

Men att gå till kosmetolog en gång i veckan är väl ganska dyrt? Nja, inte om man går till Lina! Eftersom hon har sin salong hemma i det som tidigare var deras hjälpkök, så betalar hon ingen hyra för en lokal nånstans i stan, så därför kan hon ha billigare priser. Djuprengöringen kostade 39 € och laserbehandlingen jag gått på de senaste veckorna kostar 15 € per gång!  Och oj vad skönt det har varit med dehär egna stunderna. Känner verkligen att både min hy, men också min själ har behövt denhär lugna stunden en gång i veckan..

Detta är inget samarbete utan jag vill verkligen bara rekommendera Clinique Estelle åt er som bor i Jakobstad med omnejd, för jag gillar ju att stödja lokala egenföretagare. Här hittar du Lina på Facebook och klickar du här så kommer du direkt till hennes prislista ♥

Fina Lina!

/ Carro

2
Lämna en kommentar

avatar
2 Diskussionstrådar
0 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
2 Kommentatorer
HeidiChristina Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Christina

Åh, önskar det fanns såna här tjänster här å kring också. Då kunde man kanske njuta av dem lite oftare.

Heidi
Heidi

Så sjukt bra ställe kan jag också säga. själv böt jag från Cosmetique till Lina eftersom jag tyckte hon hade mycket mer prisvänligare behandling. de skillde mycket på tex vaxning för axiller 13€ å brynfärgning ➕ Plockning 15€ sjukt trevlig service 😍😊