Vad vill ni se mer av i bloggen?

Nu har jag haft min nya blogg några veckor, och jag tänkte jag måste börja kolla med er vad ni tycker, ni läsare är ju ändå det viktigaste med min blogg. Är det någon funktion som stör er, någon funktion ni gillar eller någon ni saknar? Helhetsmässigt och utseendemässigt är jag verkligen nöjd med hur bloggen blev. Den känns modern, rätt i tiden och med det lilla extra. Är så tacksam för all hjälp jag fått av Jim och Rebecka! Det är även det grymma paret som kommer göra webbshoppen till mitt och Roberts företag, vilket kommer vara det absolut viktigaste för att vårt företag ska lyckas. Men vi litar på dem, och är så glada att vi kan samarbeta. Så bra att kunna lyfta och stötta varandra. Bästa som finns!

Men, tillbaka till bloggen. Är det något ni tycker borde ändras, läggas till, tas bort? Om du är helt nöjd med bloggen som den är, klicka då gärna i ♥:at längst ner på inlägget så vet jag.

 

Dessutom vill jag fråga er här när vi ändå håller på, har ni något ämne ni vill jag ska lyfta och skriva om? Något önskeinlägg eller en dagens fråga? Får även vara känsliga ämnen, haha. Hojta mer än gärna till här i kontaktfältet nedan, eller i kommentarsfältet. Så har jag massa roligt bloggmaterial för alla mörka kvällar framöver, och ni har massa inlägg att läsa framför brasan..

Vill bara här i slutet skriva att ni ska veta att jag tycker det är så himla kul att ni klickar er in hit nu som då, ja vissa av er varje dag! Det betyder faktiskt så mycket för mig, och jag vill bara säga TACK! Jag tycker om er ♥

Kontakt
/ Carro

3
Lämna en kommentar

avatar
1 Diskussionstrådar
2 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
3 Kommentatorer
Jim BackullCarola EkmanSofia Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Sofia
Sofia

Jag skulle önska att ”Lämna en kommentar” var under inlägget i fråga. 🙂 Ofta läser jag ett inlägg och vill därefter antingen läsa kommentarerna eller kommentera själv, men låter ibland bli för att jag inte orkar scrolla upp för att sedan behöva scrolla ner igen och läsa följande inlägg.

Jim Backull

Hej! Nu har vi flyttat på inläggens metadata från början till slutet av inläggen. Hoppas det fungerar smidigare nu 🙂