Tapetsering och nya samarbeten

Någon annan som tyckte det var skönt med regn idag? Vi satt hemma hos Rebecka i Maxmo, när det äntligen började komma droppar från himlen. Några minuter innan hade R skickat en video när tjejerna dansade regndans på terrassen.. Så efterlängtat!

Jo, i Maxmo av alla ställen har jag varit idag. Tänk det att jag skulle finna en vän där! Eller det var väl Rebecka som fann mig, men hur som helst så är det ju superkul att få upptäcka en ny by. För varje gång jag rör mig i mindre byar så växer en längtan efter att få bo på landet mer och mer inom mig..

Hos Rebecka tapetserade jag faktiskt en vägg i deras vardagsrum! Och jessos vad bra det blev. Tapeten skriker Rebecka så det nästan är löjligt. Fattar inte hur hon kunde hitta en tapet som var så HON. Lite roligt faktiskt, för tapeten har faktiskt jag fått genom ett samarbete, men eftersom jag själv är nöjd med alla tapeter hemma så frågade jag ifall de skulle vilja välja en till vardagsrummet istället. Rebecka och Jim var förstås inte sena med att haka på!

Medan jag tapetserade så filmade Rebecka lite, så om nån dag (eller timme, man vet ju aldrig med Rebecka så effektiv som hon är) så kommer ni få en liten tapetseringsguide här! Förutom tapetsering så hann vi med planering av säsong 2 av vår podcast också. Ohoj den kommer bli grym! Och förutom det så bestämde vi oss för att inleda ett nytt samarbete.. Som jag är så himla glad över! Ni kommer få se mer av det snart.

Annars då? Bloggen har fått vila lite i några dagar, har haft fullt upp med värmen och barn som velat ha maxad uppmärksamhet. Igår somnade jag 19.30 av ren utmattning. Huhu! I hopp om lite svalare väder nu.. Från och med imorgon är bloggen up and running som vanligt igen. Gonatt! ♥

/ Carro

Lämna en kommentar

avatar
  Följ  
Meddela om