Slutsåld

Åh, herregud! Jag trodde nog verkligen att muggen skulle finnas tillgänglig i större upplaga så den inte skulle sälja slut på under en timme online! På Moomin shoppen sålde den slut på 3 minuter! Helt sjukt.

Jag satt på Arabiastore.fi och räknade ner, kom sedan efter möda och besvär så långt att jag hade muggen i min inkorg och hade fyllt i adressuppgifterna.  Sen skulle det vidare till check out och där fastnade jag.. Jag orkade vänta i 30 minuter när sidan laddades men sen gav jag upp. VARFÖR!? Janica hade väntat 50 minuter och då hade hon sluppit till betalningen och fick igenom sin beställning.

Muggen ligger redan ute på blocket och tori.fi för flera hundra euro! Så stort grattis till de som nappade en mugg online inatt, och kämparglädje och ork till er som köar idag! Hann du köpa en mugg?

/ Carro

31
Lämna en kommentar

avatar
23 Diskussionstrådar
8 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
30 Kommentatorer
EleonorHannaIdaJennySara Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Ingrid
Ingrid

Jo jag hann köpa en här i Helsingfors! Orkade inte köa inatt så åkte in till centrum först på morgonen och då fanns det ännu kvar

Emma
Emma

Kolla med någon i sverige !! Där finna den ännu!

Nina
Nina

Samma här… slapp till checkouten men där stanna det. Laddade bara, orkade vänta och efter 1h for den vidare men ”varan du har i korgen e slutsåld”. Whyyyyy tänker nog inte betala skithöga summor till folk som köpt dessa bara för att göra vinst. Kanske man hittar den nån gång i livet från nån loppis eller nått, den som lever får se <3

Lena
Lena

Skickade in min man till Ittalas outlet-shop i Vasa efter kl 9.00 och de hade öppnat kl 7.00 och den var slut just efter att de öppnat. Så ingen mugg blev det här heller 🙁

Patricia
Patricia

Hade passligt nattskift o försöka tillsammans med min kollega i TVÅ timmar men utan resultat så besviken på hur några de fanns!

Jessica Stenvall
Jessica Stenvall

Satt å vänta men sidan bara ladda å ladda så ja slapp int ens å lägg i inkorgen

Petra
Petra

Jag kom så långt att jag fyllde i adressuppgifterna, men sen stannade allt och lämnade och ladda. Försökte 2 ggr i natt (när jag råkade vakna, satt inte och vakade), men lyckades inte få nån mugg. Tänkte skicka gubben till Vasa i morse men kl. 9 var dom redan slutsålda där också :(. Enligt en bekant hade det varit lång kö utanför GW-gallerian…

Madeleine Svensson
Madeleine Svensson

Hej,
Jag hann köpa några muggar idag, var en lång kö och begränsade antal biljetter per person 🙂 Så jag köpte på mig de jag fick, de är ju så fina!! Hojta till om du är intresserad 🙂

Carina
Carina

Hej Madeleine! Jag önskar köpa en om du har kvar. Vill ge åt min dotter Ifall möjligt så ta kontakt +358503086365 Carina

hanna
hanna

Hej,
Kontakta gärna mig och berätta för vilket pris du kan tänka dig att sälja!

Aida
Aida

Jag e intresserad av en. Vad vill du ha gör den?

Jenny
Jenny

Madeleine Svensson, jag är också intresserad av att köpa en mugg om du har någon kvar

Cecilia
Cecilia

Samma här, hadd muggen i inkorg men sku fyll i uppgifter så försvann den.. så idiotiskt! prova på både moomin och arabiastore ..

Hanna

Via moomin hann jag inte och efter att ha suttit på nålar via arabiastore (verkar som att checkouten inte var beredd på anstormningen) fick jag igenom betalningen. Men tror inte det är sant före jag har fått mejlet att de skickats (har nog fått bekräftelsen) och före jag har den i handen. Så jag väääntar!

Anna
Anna

En bekant så fick sina köpta kl.1:30… blev förvånad att hon fick dem bekräftade ändå så sent.

En köare utanför gw gallerian
En köare utanför gw gallerian

Jag var en av de allra sista som hann få en mugg vid gw gallerian.. ca 8.30 var klockan då och de öppnade kl.7. Och jepp, superlång kö var det.

Martina
Martina

Kl.01.50 damp orderbekräftelsen ner i e-posten. Har aldrig kämpat så (och uppdaterat en hemsida så ofta som inatt) för en mugg. Och där imellan hadde jag många glädjetjut då muggen i ena sekunden fanns i korgen och i nästa vara borta, detta hände mer än en gång Men tror inte att det är sant före jag håller muggen i egna händer.

Besviken
Besviken

Skulle beställa inatt, slapp så långt att det skulle fara till betalningen och där blev det och efter 45 minuter kom det att dom var slut…

Anonym
Anonym

Dom såldes på 2 sidor på nätet så vi ”jobbade”tillsammans flera stycken på olika sidor och hann få tag på ett par muggar!

Emma
Emma

Oj var det sån rusch! Jag lade muminmuggen i köpkorgen 00.01 och fick bekräftelsen 00.02, sov gott 00.05. Får tydligen vara nöjd att jag orkade stanna uppe!

Ms
Ms

Jag försökte flera gånger strax då de började säljas och då funkade inte. Tänkte att jag testar ännu en gång till innan jag for o sova kl 01:30 och då mittiallt funkade det, synd bara att jag inte beställde fler än en. Tror helt enkelt att hemsidan inte klarade av rusningen där mellan 00-01.

Anonym
Anonym

Jag köade 1,5h i Vasa, fick höra att de var slut precis innan jag fick gå in i butiken. Så surt! Och dessutom då det såg ut som att alla köpte 6st., om det skulle varit 1-2/pers hade det ju räckt betydligt längre.. Hur många tillverkade dem egentligen?

A
A

Arabia avslöjar aldrig hur många antal av en produkt de tillverkar. Själv anser jag som du att det borde ha varit begränsning på högst 2 muggar/person! Så surt när jag och min vän hade köat och blev utan och två andra kom ut med 6 muggar på var.. eller ja alla kom ju ut med 6..

Ida
Ida

Hörde att vissa som hade tänkt köpa en eller två ändå köpte 6 ”bara för att” för att det var sådant tryck. De säljer väl vidare dem nu för flera hundralappar.. Fräckt beteende!

Sofia
Sofia

Så synd att det inte funkade för så många! Jag lyckades få köpt en via arabiastore, men det tog en timme att få igenom köpet. Sidan laddade massor men jag blev aldrig utslängd utan låg och väntade och hade tydligen tur! Fick bekräftelse i morse på att de behandlat min order så det borde ju komma en mugg på posten snart…

Jarina

Dom sålde slut så fort! Jag var också inne på arabiastore kl 0.00, la några muggar i korgen men sedan stannade det där… hela sidan liksom slutade fungera för mig. Tänkte att jag gör ett sista försök då klockan var 1.30 och då fungerade sidan utan problem och jag lyckades köpa en mugg! Så konstigt?! Har ju inte fått hem den ännu så man kan väl inte lita på att jag kommer få den. Först då jag har den i handen vågar jag säga att jag har en

Sara
Sara

Jag satt färdig kl 12 på arabiastore och satt i över en timme och kämpade tills det sen stod slutsåld, neeej tänkte jag, sen gick jag in igen och då plötsligt kunde man köpa den och det gick igenom utan problem och utan laddande kl 01:20 nånting. Men sen typ 5 minuter efter stog det igen slutsåld. Antar dom kanske pausa så sidan skulle börja fungera igen så for dom sista då åt dom som hängde kvar där. Läste på moominbyarabia eller vad nu instagrammen heter att alla som fått bekräftelsemail ( 01.35 kom det ) får en mugg, tänkte först att det var något lagg men hoppas den kommer nudå, pengarna for nu från kontot iaf

Hanna
Hanna

Va trist att du inte fick tag i några muggar! 🙁 Jag försökte först på moomin.com vilket så klart inte gav resultat, hann bara lägga de i korgen och stå i kö.. vips var det slut!
Ville så gärna ha så jag var uppe hela natten och åkte kl 05 in till Sthlm för att stå i kö till dom, så jag lyckades köpa.
Men kommer det släppas 5 nya muggar till iår alltså?! Det låter ju helt galet. Gissar på nya Mumintrollet och vintermotivet. Men övriga tre..?

Eleonor
Eleonor

Japp jag fick tag på en😊 var dock billigare att köpa i andra hand från sverigw än här i finland😊