Ska jag börja studera?

Huh. Har städat som en tok de senaste två timmarna, sålänge Robert åkte med flickorna på gymnastiken. Jag hade tänkt sätta mig ner och börja jobba direkt, men det går ju inte att jobba, vara kreativ och koncentrera sig när hemmet är råddigt. Det är väl ett minus med att vara egenföretagare och jobba hemifrån. Lättare när man kommer till ett kontor och kan lämna hemmet helt bakom sig och bara göra sitt jobb. Nåväl, nu sitter jag äntligen här i källaren och de fick komma hem till ett relativt städat hem. Så mycket man nu hinner städa på 2 timmar.

Det jag borde hinna med nu ännu ikväll är att göra grunden till två kommersiella inlägg som ska upp här i veckan, göra en bild till en farsdagskampanj, en Black Friday kampanj, skicka två fakturor och sen tidsinställa några inlägg hit till bloggen. Så en massa roliga grejer på agendan ikväll med andra ord. Borde ha tagit en kaffekopp med mig hit ner dock, men kan inte gå upp nu när de kommit hem för då slipper jag inte ner igen, haha.

Förutom allt det så är det några grejer jag borde hinna med som rör vårt nya företag. Det känns så spännande och  utmanande att ha tagit det här steget och verkligen göra verklighet av vår dröm. Vi har ju båda varit egenföretagare redan sen 2014 och 2015 så därför var det inte så jättestort kliv att  slå slag i saken och skriva papper och grunda ett företag tillsammans, men nog är det alltid lite nervöst. Men, om man inte vågar satsa så händer det ju inget.

På tal om det, så ska jag på ett möte inkommande onsdag. Efter det mötet kommer jag veta om jag vill börja studera i januari eller inte! Jag har nämligen hittat en utbildning som jag känner att jag borde gå. Yrkesexamen för företagare. När jag läser innehållet i utbildningen och allt vad det skulle innebära att gå den, så känns det så rätt. Men jag lovar att berätta mer om den efter mötet, vare sig jag anmäler mig till utbildningen eller inte.

 

/ Carro

Lämna en kommentar

avatar
  Följ  
Meddela om