Sånt jag blir glad av på sociala medier

Jag satt just och funderade vad jag skulle blogga om. Och när jag satt och samlade inspiration så kom jag in på ett inlägg där bloggaren (eller var det på Instagram?) hade skrivit en lista över sånt som hon blir irriterad av på SOME. Jag läste listan och fick bara en så dålig feelis. Så onödigt att skriva ut sånt som verkligen var och varannan person postar på sin blogg/insta. T.ex. ”storys där folk pratar”. Det är ju så strong och kul med folk som VÅGAR göra det! Att sitta ensam och tala in i en kamera, och försöka lyfta nått som man tror andra kan finna intressant, det är INTE lätt. Så cred till alla som vågar göra det. Sen är det ju upp till var och en om man vill se det eller svepa vidare, men att bli irriterad på det är ju onödigt.

Kan nog bra vara att jag själv skrivit nån sån lista nångång, men har nog växt ur det nu. Jag blir bara glad när fler och fler vågar ta plats på some, med eller utan många följare! Alla har ju sin rätt att existera på nätet om man vill det. Och alla ryms! Det är ju det som är så fantastiskt. Sen är jag säker på att det finns en gräns på hur mycket man borde scrolla på sociala medier för att det ska att bli glad. Det är nog vanligt att man är för mycket på sociala medier och då blir det väl för mycket hjärnan, så man kan helt enkelt inte bli glad utan man är väl bara neutral? Men,  med det sagt vill jag istället för en negativ lista göra en positiv lista, över sånt jag blir glad av på sociala medier ♥

  • Bilder på barn som ligger och myser, med mysig ljusstyrka på bilden så det syns igenom att det är en harmonisk atmosfär.
  • Kommersiella inlägg som man märker att skribenten lagt ner tid och energi på! Som känns ärliga och genuina med fina bilder.
  • När man ser par som har träffats via t.ex. Tinder, Facebook eller vad som helst. Visste ni föresten att jag och Robert ”träffades” på Facebook. Jag orkade dock inte hålla på att chatta utan att träffas så länge, så jag var ganska het på gröten och ville träffas ganska snabbt.
  • Bilder på kaffe. Ja det är helt sant, kaffebilder förgyller mina dagar för då blir jag påmind om att det snart nalkas kaffe igen. Speciellt denna tjejs kaffekoppsbilder. 
  • När vänner lagt upp stories från deras dag, så man får se vad de sysslar med.
  • När mina favoritbloggare uppdaterat!
  • När jag loggar in på bloggen och ser att jag fått kommentarer. Dock har det blivit mindre kommentarer den senaste tiden och det beror säkert på det som många av er efterfrågat, nämligen att knappen ”kommentera” är ovanför inlägget och inte i slutet. Det betyder att ska man kommentera måste man scrolla upp igenom hela inlägget igen och sen kan man klicka på knappen, istället för att man läser, och sen direkt kan klicka på kommentera. Så, ska verkligen försöka få detta fixat ASAP!
  • Bilder med mysig inredning. Mycket blommor, levande ljus, mycket textiler och svag ljusstyrka..
  • Humorklipp! T.ex. Lucas Simonsson. Eller Knivlisa. Så roliga!Ni som nu orkar scrolla upp till kommentera knappen, kan ni inte berätta vad som gör er glada på sociala medier? ♥
/ Carro

1
Lämna en kommentar

avatar
1 Diskussionstrådar
0 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
1 Kommentatorer
Madeleine Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Madeleine
Madeleine

Åh så roligt med positiv fiilis iställe för det när negativa!

Det som gör mig glad är
– matbilder där allt är fixat och ser gott ut. Det behöver alltså inte vara typ gourmet mat eller proffs, räcker med en välkomponerad lunchbild av skinkfrestelsen haha
– folk som kommenterar snälla/roliga/sakliga kommentarer
– när någon delar musiktips
– att folk orkar rösta på instastories!
– att se vad andra pysslar/doonar/fixar med barn
– fina bilder med bra skärpa och färg
– fokus på det positiva. Jo, alla har vi skitdagar men ingen är väl intresserad av min gnällighet så undviker gnälla för ofta och scrollar ofta vidare då det kommer gnällinlägg. Tyvärr. Vill ju sprida glädje och ljus, typ. :’D