Sådär som det ska vara

God fortsättning på er hörni!!

Här har det varit tyst under julen. Någon tid att öppna datorn har inte funnits, och någon press till det har jag vägrat känna. Men! Nu sover hela huset och dess invånare så nu har jag allt lust att blogga på igen. (Slår vad om att Gry strax vaknar.. Knack knack i trä.) Själv sov jag från klockan 20 igårkväll till 9 imorse så att, jag är inte det minsta trött. Så skönt att verkligen få sova ut. Blir ju så mycket under julen så man är helt slut efteråt. Dock skippade vi alla släktträffar detta år. Det är liksom 365 dagar på året, kan man inte sprida ut träffarna lite då? Alla träffar behöver ju icke ske under två dagar. Nej det förstår ju vem som helst att tar mer än det ger. Det om det!

Vi hade en supermysig jul, med massa barn som sprang omkring, som skrek, grät, slogs, och skrattade. Precis som det ska vara när barn är inblandade. Dock lite tröttsamt också! Men men, mysigt var det hursomhelst. God mat, bästa sällskapet och underbart julväder. Mer än så kan man ju inte begära!

Tidigare år har jag direkt på juldagsmorgonen känt en stark lust att slänga ut julen direkt. Det har jag inte känt av alls i år. Det är julannandag och Carro har inte kastat ut julgranen? Det måste ju vara något fel. Nej men det beror säkert på att vi väntade så länge med att pynta, nästan enda till december. Då orkar man nog med det lite längre, det är ju så mysigt. Robert mumlade nått om att vi ska ha julgranen ända till nyår, nå, nån gräns får det ju vara så vi får se hur det blir med det.. Nej nu ska jag passa på att koka en kopp kaffe sålänge alla sover, sen ska jag visa upp hur det blev med Los dockhus!

/ Carro

Lämna en kommentar

avatar
  Följ  
Meddela om