Perfekt till frukostbilden

Inlägget görs i samarbete med Jollyroom.fi & Design Letters

Jag är stolt att få presentera att Jollyroom har tagit in ett nytt varumärke i sitt sortiment. Nämligen det danska märket Design Letters med typografi formgiven av den danske arkitekten Arne Jacobsen. Detta är ett varumärke som jag varit bekant med sen tidigare, men då främst genom de vita muggarna och flaskorna med bokstäver på. Jag tycker de är så otroligt snygga, kanske för att de är så abstrakta. På bilden nedan ser ni en av muggarna jag talar om, här med ett G på. Nuförtiden har dock Design Letters mycket mer än dessa muggar och flaskor! Bland annat dessa kastruller och grytor som ingår i gruppen Design Letters Cooking class.

Jag tycker detta bestickset är den perfekta dopgåvan! De är ju hur fina som helst, och det bästa är att de inte är i plast utan i 100% melamin. I setet ingår gaffel, kniv och två skedar i olika storlekar. Besticken är 12,2-17 cm långa. På tal om dopgåvor, hur glad skulle man inte bli om man ens baby fick denna ”The Little memory book about Little me”  eller denna ”Babys first book” i dopgåva? Så fina ♥


Andra favoriter ur Design Letters sortiment
för mig är bland annat denna smarta Matplaneraren, den ska jag absolut beställa och ha i köket. Det är ju perfekt när man planerar veckans meny! Jag som älskar just planering och listor, och speciellt snygga sådana, skulle så gärna ha denna kalender hängandes på väggen. Snacka om att planera snyggt.

Gry insåg snabbt att dessa saker är otroligt fina att ha med på bild, speciellt på frukostbilderna. Så hon nappade snabbt sin kamera när det nalkades leksaks-frukost i leken. Hur bilden skulle ha blivit om hon hade en rulle i sin kamera, ser du på sista bilden! Förklädet som Gry har, och kökshandduken hon har på bordet finner du här. 


Alla Design Letters produkter hos Jollyroom hittar du här! 

/ Carro

2
Lämna en kommentar

avatar
1 Diskussionstrådar
1 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
2 Kommentatorer
Carola EkmanLotta Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Lotta
Lotta

Melamin är ju nog också en form av plast, som innehåller bl. A. Formaldehyder. Dessutom får man inte tvätta dom i diskmaksinen, vilket ju är ganska jobbigt i en barnfamilj. Tänkte bara tipsa dej om det om du inte visste 🙂
Jag undrar också att skulle du kunna berätta lite om hur Grys pottande går framåt? Jag har en dotter som är ett halvår yngre än Gry, och jag tror det var din blogg som inspirerade mej att börja babypotta för ett år sedan 🙂 tack för din sköna blogg!