Perfekt start på veckan

Imorse var jag till Lina på Clinique Estelle och gjorde djuprengöring. Oj då hon gör portömningen så undrar jag nog varför jag utsätter mig för det. Fick blodsmak i munnen, haha. Men nu är hyn sååå ren och fräsch! Dagens behandling tog nästan 2 timmar och vi hann både skratta och gråta (när det tog sjukt, haha). Förutom tömningen så är ju djuprengöring så otroligt skönt. Behandlingen innehåller grundrengöring, peeling, maskinell peeling(ultraljud) för att underlätta portömningen och för att effektivt avlägsna döda hudceller och ge huden lyster, mekanisk rengöring(portömning) under ånga, ansiktsmask efter hudens behov, lugnande maskinell laser vid behov för att minska rodnad och irritation och avslutande dagkräm/ansiktsolja. Jag kan varmt rekommendera denna behandling ♥ Perfekt julklappstips också! Lina säljer självklart presentkort, hon kan också skicka per post.

Jag köpte med mig en serie Care of Gerd. produkter idag som jag hoppas ska hjälpa mig att få kontroll på talgproduktionen och inflammationen nu..  Har hittills bara använt jojoba oljan som jag verkligen gillat, men nu har jag en ansiktskräm, rengöringskräm och Herbal mist från samma serie, som jag verkligen önskar och hoppas att ska rädda min hy!

Förresten, vinnaren i tävlingen jag och Lina hade för 3 veckor sedan, är utsedd. Vinnaren Malin har fått sitt pris! 

/ Carro

2
Lämna en kommentar

avatar
1 Diskussionstrådar
1 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
2 Kommentatorer
Carola EkmanNicolina Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Nicolina
Nicolina

Vill du skriva en recension av produkterna från Gerd & Co, när du har provat dem? Min hy är i så obalans just nu så jag skulle behöva lite produkttips som verkligen hjälper 🙂