Nu är det klippt

Igår ringde jag och bokade en frissatid, och redan imorse var det dags. Jag och frisören kom så himla bra överens och det var så avslappnat och roligt. Jag kunde säga hur jag ville ha det både innan men också vartefter, och hon kunde säga om hon tyckte min idé var dålig eller bra, haha. Nå jag är supernöjd med slutresultatet, både frisyren och färgen! Tycker denna frisyr passar min personlighet så mycket bättre!

/ Carro

2
Lämna en kommentar

avatar
2 Diskussionstrådar
0 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
2 Kommentatorer
SofiaCessan Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Cessan
Cessan

Jag väntar mitt första barn, hade egentligen intw velat ha barn oga. förlossningsrädlsa men nu blev det som det blev. Pga. det så ska jag på ett enskilt besök till BB och träffa barnmorska och gynekolog. Min rådgivningstant föreslog att jag ska skriva ner frågor som jag vill ha svar på på förhand. Några enstaka har jag tänkt ut, men som förstagångsföderska så känns det lite som att man vet inte ens vad man ska fråga.. kanske du kan göra ett inlägg där du skriver vad du hade velat veta innan förlossning, och kanske andra läsar också kan svara. Så får jag ju lite riktlinjer på vad man ens kan fråga och tänka på innan 😀

Sofia

Supersnyggt! Passar dig verkligen bra😊