No, no mr jesus no es her

Åh skönt att va hem efter en lång dag! När vi körd hem bestämd Roberts kompis att han sku ha korv görans, så då blev ju jag också supersnål, så Robert gick med på att vi sku fuska och äta lite ohälsosamt idag. Mmmm va gott! Har int ätit korvis på ett halvt år typ! Men nu är jag supermätt och stinn sååå kanske int det var den bästa idén ändå. 
Det gick ju bra för Robert på tävlingen som sagt, 
dom vann och det var roligt att vara där och se på!


Jag tycker sånhär bilder är så tråkiga, haha! Så jag ska int tynga nå fler på er.. 
Ikväll ska vi bara ta det lugnt, jag känner mig så sliten och huvudvärken är tillbaka. Fast jag har druckit ganska så bra idag.. Helst sku jag fara och sova nu så jag hinner sova en stund innan jag vaknar av att jag mår så illa så jag int kan somna om, meeen nej, Robert tycker int jag ska sova ännu och det har han väl nog rätt i. OKEJ FÖRLÅT FÖR VÄRLDENS TRÅKIGASTE INLÄGG SERIÖST. Har jag nu inget bättre att komma med? – Nej, mitt liv är tråkigt 🙁

Jag sku vilja se nån riktit bra dokumentär ikväll! Har nån nått tips? Om inte, så måst jag väl googla själv, men då blir det säkert nått med Nordkorea, och Robert sa att han int har lust att se på nå nordkorea juttur idag hehe. Själv tycker jag det är intressant alla dagar i veckan. Nordkorea är sååååå sjukt!!! Eller det är ju ledaren som är sjuk. Men fan alltså att inget händer med det där landet. Det är så synd om alla invånare.

 

/ Carro

Lämna en kommentar

avatar
  Följ  
Meddela om
Anonymous
Anonymous

Nu då du ändå har så mycket extra tid så skulle du kunna se på Planet earth, Life, Frozen planet eller Africa. Alla med David Attenborough som berättare.. Om du vet vem han är! sjukt intressant, bra filmat och underhållande. Jag satt fastklistrad framför dendär Africa-serien en hel kväll och blev så fashinerad, chockad och underhålld så jag tänkte se om den snart igen. Finns att kolla på swefilmer. Låter kanske tråkigt men du kommer inte att ångra dig. Dom har alla fått runt 9 på imdb 🙂

carola ekman

Tack för tipsen!! Jag börja kolla Africa igår och shit va bra filmat!! Jag satt hela tiden och bara "hur kan de ha filmat dehär??" Ska verkligen kolla vidare 🙂