Muminmuggarna 2018 och lite djupa funderingar kring mina koppar

Här är alla de muggar som kommit ut under 2018. Mumindagen muggen som jag ju skrev om häromdagen, har ju inte kommit ut ännu, men alla andra finns ute för försäljning. För tillfället har jag alla tillgängliga muggar förutom vänskapsmuggen. Jag tycker dock att vänskapsmuggen är så vacker så den känner jag nog att jag måste ha i min ägo ♥


Trollkarlen / Tofslan & Vifslan rubin / Vi åker på semester / Vänskap 

Läste på en mumingrupp på Facebook att det ska komma ut 10 nya muminmuggar under 2018. Det börjar ju nog känns lite i överkant tycker jag. Kul med nya muggar förstås men det speciella över varje kopp försvinner ju nog om det varannan månad finns en ny mugg vid Prisma.

Nåväl, jag köper aldrig en muminmugg åt mig själv utan det är ju min käre man som sköter det åt mig. Jag tror han är glad att veta att det finns något han kan göra som gång efter gång gör mig lika glad. Hans små sätt att ge mig muminmuggar helt utan orsak är så omtänksamt och mysigt, och jag blir lika varm i hjärtat varje gång då han ger mig en ny mugg och samtidigt säger ett par varma ord ♥ Jag började faktiskt samla på muminmuggar i.o.m. att vi blev idag faktiskt. Då jag hittade en muminmugg från -92 i hans köksskåp och blev alldeles till mig. Han kanske märkte min reaktion och tog fasta på att han vill se den reaktionen flera gånger, haha. Han gav mig muggen direkt!

Sen dess har det blivit några muggar, tror jag räknade till 49 häromdagen! Jessos. Inga problem att bjuda in till stort kafferep med andra ord! Av alla mina koppar har jag dock en favorit, och det är en relativt ny mugg, den utkom 2017 faktiskt.. Nämligen akvarellmuggen ♥

Jag har börjat fundera på vad jag riktigt ska börja göra med alla mina muminmuggar sen? Ska de bara få stå och samla damm i skåpen tills jag dör? Njae, jag kom faktiskt på den idén att från att flickorna är 15 år så ska de varje födelsedag få välja en mugg ur min samling och ta den till sin egen. På så vis lever ju muggarna vidare, och de får något som de vet att jag har fått av deras pappa, som ligger mig varmt om hjärtat. Sen när jag har domnat bort och är nedgrävd kan de sitta i sina lummiga trädgårdar och dricka sitt kaffe ur en av mina gamla koppar och slänga en liten tanke på deras gamla mor. (Ok kanske lite väl tidigt att tänka på att domna bort när jag är 26 haha. Men det gäller ju att ligga ett steg före.)

Och ja, jag måste ju visa er min drömmugg också..
Drömma kan man ju alltid.

/ Carro

2
Lämna en kommentar

avatar
1 Diskussionstrådar
1 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
2 Kommentatorer
Carola EkmanJill Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Jill

För en som inte alls är insatt i muminmuggsvärlden, varför är muggen på bilden din drömmugg?