Mina 10 favoriter från Dermosil

Veckans avsnitt av min och Rebeckas podcast Allt vi måste tala om görs i samarbete med Dermosil.fi
Detta inlägg är en del av det samarbetet.

I veckans avsnitt av podden har vi med oss Dermosil som en av sponsorerna, vilket vi tycker är superkul eftersom att vi båda är flitiga användare av Dermosil sen tidigare. Vi har ett ganska roligt upplägg för detta samarbete, Ann-sofie på Dermosil gav oss nämligen fria händer att välja ut våra 10 favoriter från sortimentet! För mig kändes det ganska lätt, men när jag väl satt mig ner och skulle börja klicka i så var det väl inte så lätt som jag hade tänkt – för deras sortiment är ju så otroligt brett och det är många produkter jag gillar och kan kalla favoriter.

Men tillslut bestämde jag mig för att fokusera på smink och ansiktet + PMS. Haha. Rebecka fokuserade mera på ekologiska produkter + produkter ur Dermosils städserie. Ni kan gå in på hennes blogg för att läsa mer om hennes favoriter.

Dessa är mina 10 favoriter från Dermosil.fi

 1. Makeup créme Fair
  – Dermosil Makeup crème innehåller rikligt med pigment och ger en hållbar och jämn basmakeup. Krämen täcker effektivt skavanker i huden, jämnar ut nyansskillnader i hudfärgen och gör att huden ser matt och naturlig ut.
 2. Arganoljeserum
  – Dermosil Arganoljeserum vårdar torrt och skadat hår och irriterad hårbotten. Det ger håret glans och vitalitet och passar alla hårtyper.
 3. Mineralpuder Fair 
  – Mineralpuder ger hyn en vackert jämn yta och nyans. Det talkfria pudret innehåller naturliga mineraler och näringsrik arganolja. Dermosil Mineralpuder fair innehåller naturliga mineraler och näringsrik arganolja. Det oparfymerade pudret har beviljats rätt att använda Allergi-, Hud- och Astmaförbundets symbol och passar därför perfekt även för dig med känslig hy.
 4. Anti-stress serum
  – Dermosil Anti-stress serum mjukgör och återfuktar torr och trött hud. Serumet lugnar ned ansträngd hud och ger samtidigt huden en fräsch och skön känsla. Återfuktad hud har ett starkare skyddslager, ser mer välmående ut och känns också fräschare.
 5. Contourborste
  – Dermosil Contourborste är perfekt för att applicera makeup i flytande form och i krämform. Borsten kan också användas för att applicera concealer och rouge. Den ger ett jämnt och naturligt resultat, och lämnar inga ränder efter sig!
 6. Ögongelcréme
  – Dermosil Skin Comfort Ögongelcrème vårdar den känsliga huden runt ögonen. Produkten kommer i en glasburk i form av gelépärlor som förvandlas till silkeslen och slät gel när du rör vid dem. Ögongelcrème ger huden en frisk och sval känsla. Krämen gör huden matt och silkeslen. Krämen innehåller effektivt återfuktande ämnen som tillför huden massor av näring, som glycerin, sodium hyaluronatea, mandelolja och avokadoolja. Ögongelcrème är oparfymerad.
 7. Lystergivande primer
  – Dermosil Lystergivande Primer ljusar upp, gör huden klar och fräsch samtidigt som den jämnar ut huden och ger en bra bas för makeupen. Krämen har en naturligt ljus nyans och innehåller en aning pärlemor som ger huden frisk lyster. Slutresultatet är naturligt och fräscht. Lystergivande Primer är oparfymerad och passar för alla hudtyper. Den har också fått rätt att använda Allergi-, Hud- och Astmaförbundets logo och passar därför även för dig med känslig hy.
 8. Menolistica
  – Menolistica innehåller inte färdiga hormoner, utan ger kroppen byggnadsämnen för hormonproduktionen. Menolistica är helt tryggt att använda även vid långvarigt bruk. Menolistica ger lindring och är effektiv tack vare kapslarnas balanserade sammansättning. Gurkörtfröljan, olivoljan, fiskoljan och solrosfröoljan är näringsämnen för kroppens hormonproduktion och tryggar en balanserad Omega 3, 6 och 9 fettsyresammansättning vilket upprätthåller såväl hjärtats, hudens som slemhinnornas hälsa. Havstångens och grönalgens mineraler såsom kalcium, magnesium, zink, kalium och jod, deltar med fettsyrorna i hormonproduktionen, stöder benbyggnaden och förhindrar kroppens försurning samt balanserar viktökning på grund av hormonsvängningarna. Vildjamsextraktet innehåller naturliga ingredienser som kroppen vid behov utnyttjar för att producera diosgenin, som deltar i fetternas omvandling till hormoner. Vildjamsextraktet stöder även leverns välmående.
 9. Contourpalett 
  – Med Dermosil Contourpalett framhäver du dina bästa drag och ger liv åt ansiktet. Paletten innehåller tre nyanser som tack vare sin krämiga konsistens är mycket lätta att applicera och sudda ut. Vid kontakt med huden förvandlas krämen till puder och ger ett lätt och naturligt resultat. Appliceras antingen ovanpå eller under makeupkrämen. Den gräddvita nyansen innehåller en aning skimmer och ger huden vacker lyster. Den rosa nyansen kan användas som rouge. Den bruna nyansen används för att ge ansiktet form och karaktär.
 10. Trio concealer
  – Trio Concealer döljer små skavanker i huden och lyfter fram dina bästa drag. De tre olika nyanserna täcker, neutraliserar och framhäver. Dermosil Trio Concealer innehåller tre olika nyanser för tre olika användningsområden. Den ljusaste nyansen som skiftar mot gult, döljer effektivt blåaktig hud, till exempel mörka ringar under ögonen eller ytliga blodkärl. Den ljusrosa nyansen ljusar upp och ger ansiktet en klar och fräsch look. Den grönaktiga nyansen neutraliserar rodnader och röda områden i huden, till exempel på näsan, små finnar eller röd hud i ögonvrån.

Vill du ha chansen att få hem alla mina favoritprodukter? Nu har du chansen! Gå in på vår Instagram här för att tävla om mitt, eller Rebeckas favoritpaket från Dermosil ♥

/ Carro

Lämna en kommentar

avatar
  Följ  
Meddela om