Vår nya vagn! + Jag har gjort microblading!

Hej på er! Hoppas ni haft en bra start på veckan? Här har dagen rullat på. Robert har nu sin 5 veckors period på ambulansen, och det började bra med en hel vecka ledigt. Så nu och 5 veckor framåt jobbar han bara vart 4e dygn. Halleluja! Kom riktigt lägligt nu i.o.m. flytten av boxen och allt. Skönt också att vi kommer ha mer familjetid. Har blivit allt för lite av det den senaste tiden. (+ att jag kommer ha så mycket mer tid för blogg, podd och annat jobb nu när han är hemma mer än typ 30 minuter varje kväll!)

Denna dag har jag sett framemot väldigt länge, för jag har haft en massa roliga blogg-grejer att ta tag i! Till min hjälp hade jag bästa Rebecka. Vi möttes upp i eftermiddag och detta stod på agendan:

Av detta var ju nog microbladingen det roligaste. Det var helt annat än jag hade föreställt mig! Jag trodde för det första att det skulle involvera en maskin av nått slag, men icke. Det var en penna med en nål på! Eftersom det var ett samarbete så kommer ni ju få läsa ett helt inlägg om det, och dessutom se en film. Det kändes faktiskt mycket mindre än jag hade trott, det var mer obehagligt än vad det tog sjukt. Var som att dra en gaffel mot sandpapper, så lät det i mitt huvud! Jo ljudet var alltså det obehagliga. Brynen är väldigt mörka och har stark kontur nu, och vad jag förstod så bleknar pigmenten 10-90 % under ca 7 dagar efter behandlingen och stabiliseras därefter i huden. Så jag tror inte det blir någon bild nu, utan om några dagar!

Efter behandlingen gick vi till ett café i stan och fortsatte planeringen av vår föreläsning.   Det är ju lite roligt att ingen egentligen vet vad vår föreläsning ska handla om, men ändå anmäler sig folk, hehe. Nej men vi tror på oss själva och hoppas, nej vi vet, att det kommer bli bra! Haha. Fokuset kommer vara på pressen att vara något ”mer än bara en mamma”, lite sex efter förlossning och lust överlag och en hel del mera! Kommer nog bli grymt bara vi har en bra publik hehe.

Nej men nu är klockan så mycket, jag har lämnat fast framför Ida Wargs youtubevideor så detta inlägg har tagit en evighet att skriva. Imorgon ska jag till kosmetologen på förmiddagen och på eftermiddagen kör vi iväg till Vasa på dejt med middag och teater! Ska bli så kul, och underligt att umgås på tumis!? Vem är vi ens utan våra tjejer i släp.. Hmmm..

Gonatt!

/ Carro

Lämna en kommentar

avatar
  Följ  
Meddela om