Mer timmar tack

Måste nog säga att dygnen har för få timmar nu! Det är mycket kring flytten av boxen, och ja livet överlag. Minns då jag satt och talade med en äldre tant en gång och hon frågade hur det är. Jag sa att allt är bra men att det är lite mycket på gång. Så sa hon ”ja det är ju det som kallas livet”. Samma var det med min pappa idag. Han såg i vår kalender och suckade djupt och sa att han minns då han hade det sådär ”jaa nog ere skönt att va pensionär nu”. För det är väl så i livet. I denhär åldern är det fullt upp med barn, hem, relationer, karriärer osv. Och vart efter man blir äldre så faller mer och mer av det bort. Tillslut får man bara luta sig tillbaka och pusta ut.

Läste en text idag som verkligen fastnade..

”Människan offrar sin hälsa för att tjäna pengar, sedan offrar hon pengar för att få tillbaka hälsan. Hon är så angelägen om sin framtid att hon inte njuter av nuet. Följden blir att hon inte lever i nuet och inte heller i framtiden. Hon lever som om hon aldrig ska dö och så dör hon utan att någonsin ha levt.”

I fredags träffade jag Janina. Allt för längesen nu igen, men jag är så glad att vi fick till en träff. Oj vad hon ligger mig varmt om hjärtat. Känns som en sånär människa som fick mig att växa som person otroligt mycket under den tiden vi umgicks mer regelbundet ♥

Hann med ett frissabesök imorse. Skönt att få fixa till frisyren! Mitt hår växer allt för snabbt för att ha kort frisyr. Kommer bli dyrt i längden dethär.  Höhö. På torsdag flyger jag till Stockholm, fint att ha fräsch frisyr tills dess!

Stunderna med mina små är ändå det som nu och alltid kommer vara prio 1 ♥

/ Carro

Lämna en kommentar

avatar
  Följ  
Meddela om