Mammalivet och de stora känslorna

Robert fotade oss igårkväll när jag hade nattat. Att se detta på bild, jag och mina tjejer sovandes tillsammans. Stunden när man är helt tillräcklig bara genom att vara där. Sen kan man ju undra hur Gry får luft, men hon levde nog ännu imorse så att, haha. Gry har börjat krama mig så hårt om kvällen och natten, och jag tycker det är så mysigt. Hennes små armar om min hals eller arm, hennes lilla röst i nattmössan som viskar ”mamma tota me gykki”.

Precis som Lo var vid 2 år, så har Gry nu också blivit avundsjuk då jag och Robert kramas. Hon kommer springandes och viftar med armarna och ropar: ”Pappa nee-e! Ne mamma kaami pappa! Mamma kaami Gykki!” Hon tycker nog att jag bara är hennes, och det anser jag är en okej känsla. Vi brukar ta med henne i kramen och säga att vi alla tycker om varandra så mycket. Och sen ibland så tar bara jag henne i famnen.. Fint är det hursomhelst. Vi kramas mycket hemma hos oss, och varje barn måste ju ibland få ha famnen för sig själv, däremot tycker jag inte att jag och Robert måste vara egennyttiga då vi kramas och barnen är med, då är det nog alltid självklart att de får joina.

En annan sak hon börjat med är att hon kan gå omkring och tala med sig själv och säga ”Gykki tycka om Lo, mamma å pappa” sen om man ser på henne skiner hon upp som en sol och ropar ”Gykki tycka om mamma!” Oj så stora fina känslor i den lilla damen.

/ Carro

2
Lämna en kommentar

avatar
1 Diskussionstrådar
1 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
2 Kommentatorer
Carola EkmanHanna Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Hanna
Hanna

En fråga, har du slutat jobba på hötorgscentret? 🙂