Lite vårvinter-fint

De senaste två dagarna har gått i ett vill jag påstå. Har inte hunnit sitta ner och pusta ut en endaste gång, förutom igårkväll när min f.d. sambo och jag åkte in till stan för mat och kaffe! Så skönt att sitta och äta utan barn att hålla reda på. Robert har varit på gymmet nästan 6 timmar både igår och idag så en liten paus från vardagen för min del var nog på sin plats.

Idag är det ju tjugondagknut, men här har ju julen varit ute hur länge som helst redan.  Har inte plockat fram destomer annat för att ersätta hela julmunderingen i huset, men imorgon sålänge Lo är i dagis tänkte jag stryka lite kuddöverdrag och gardiner, och göra det lite vårvinter-fint här hemma ♥  Ska bli skönt med en vanlig vecka nu, efter två veckor av varvande av diverse åkommor här i huset..

/ Carro

Lämna en kommentar

avatar
  Följ  
Meddela om