Leksaker som synts på min instastorie

De senaste veckorna har jag av nån anledning råkat göra stories på IG några gånger, då Lo lekt med roliga pyssel/pussel/leksaker. Och då har det alltid varit tiotals personer som skickat och frågat vad det är hon leker med och var det finns att köpas. Så nu tänkte jag att jag ska visa några av de leksakerna, så kan ni se det som julklappstips på samma gång! För dessa leksaker är faktiskt riktigt roliga.


Tack-Zap. Barnet har småspikar + en hammare och en korktavla, så ska hon spika ihop en robot enligt ritningar eller enligt fantasin! Lo älskar detta. Detta robot-set kommer från Woodlii. Finns dessutom också i grävmaskin-edition, det hittar du här. ↓


Denna tjej fick Lo i julklapp av Cindy förra året, och hon leker ännu väldigt ofta med den! Det är alltså som en gammaldags pappersdocka i trä. Och både i tjejen och i kläderna finns inbyggd magnet så kläderna fastnar på henne! Denna kommer från Viga. Sååå bra och roligt! Du hittar den här.  Finns även en annan version var man ska klä dockan i olika yrken. Den hittar du här.

Precis som första, så är denna leksak också en där barnen ska spika fast motiv på en korktavla. I denna låda kommer det med små djur och träd för att barnet ska kunna spika upp en bild ur skogen. Bara fantasin som sätter gränser här! Finns även med teman ”brandstation” ”bondgården” ”trädgård” och ”sjörövare”


Denna från Galt är lite rolig! Los kompis Colin har den, och Lo blir lika fascinerad varje gång hon får pröva den. Man har alltså en penna fylld med vatten, så när man målar på en bild som från början är svartvit, kommer färger fram vartefter man drar med pennan! Gry älskar även denna. Du hittar den här. 

 

/ Carro

Lämna en kommentar

avatar
  Följ  
Meddela om