Jag kommer ge julklappstips!

Nu inför jul så kommer jag göra en serie med julklappstips inlägg har jag tänkt! Jag tänkte mig inlägg som jag  delar upp med ”Till mannen” ”till de minsta” ”till mamma” osv.. Alla produkter jag kommer tipsa om kommer finnas på Campadre. Ni som inte vet vad Campadre är, så kan jag berätta för er att det är en slags outletbutik på nätet. Företag får sälja sina produkter på Campadre under en begränsad tid (brukar oftast vara mellan 4-6 dagar) och under dessa dagar är produkterna ordentligt nedsatta, upp till -90% rabatt kan det vara. Därför tänker jag att det är bra om ni som vill ta del av mina tips, redan nu gör er medlemmar så ni sen smidigt kan klicka er in till sidan och handla produkten ni vill ha, innan den tar slut!

Förra året var de flesta av juklapparna jag gav bort, från just Campadre. På Campadre är sedan produkterna insatta i kategorin som passar dem bäst.

Kategorierna är:
Damer
Herrar
Barn
Hem och inredning
Skor
Sport
Alla märken

Så här ser det ut när du loggat in på din Campadresida.
Alla företag har en egen ruta, där man också kan se hur länge det är kvar av företagets kampanj.

När man klickar på en ruta, säg att du klickat på ”Kids room” rutan, så ser det ut såhär. Alla produkter uppradade med reapriset, och hur mycket produkten är nedsatt + orginalpriset. På varje produkt står sedan också estimated arrival, så man kan vara säker på att man hinner få hem produkten innan jul!

Som på så många andra sidor, så måste man alltså vara medlem på Campadre för att kunna handla där, och det blir du lätt genom att fylla i dina uppgifter och sen är det bara att klicka hem de produkter du vill köpa. Frakten är 3€ om man inte handlar för över 75 €. Detta är inget samarbete, utan jag är bara en väldigt aktiv användare av Campadre och tror att jag kommer handla de flesta av mina julklappar därifrån iår också, så därför tänkte jag att det kan vara kul att ge julklappstips på samma gång! Klicka i hjärtat om du är bekant med Campadre från förr, så får jag se om det är nå andra aktiva användare av sidan här! ♥

/ Carro

1
Lämna en kommentar

avatar
1 Diskussionstrådar
0 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
1 Kommentatorer
Christina Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Christina

Åh, tack för påminnelsen. Är medlem där men har inte loggat in på evigheter. Det är ju en supersida!