Jag ska göra microblading!

Nej vet ni vad jag har gått och lovat! Jag ska göra microblading. Och jag börjar känna mig aningen nervös. Microblading är ju en temporär tatuering, så om något går fel så är det verkligen inte lätt att rätta till det. Därför gäller det ju att gå till någon som har erfarenhet och som man kan lita på.

I Vasa finns Rosanna, vars företag heter Beauty and Browns. Hon kontaktade mig och undrade ifall jag skulle vara intresserad av att låta henne göra min bryn. Eftersom jag länge har funderat på att jag skulle vilja testa på Microblading, så kollade jag upp hennes tidigare kunders resultat, diskuterade och fundera med henne. Tillslut så kände jag mig nog 100% säker med att låta henne fixa mina bryn! Och det behövs verkligen. För mina bryn har, sålänge jag kan minnas, varit på olika höjd. Det ena är alltid högre än det andra.. Och sen är ju formen katastrof också. Så sånt kan Rosanna fixa till, och jag ser verkligen framemot att se resultatet!.

Det bästa med detta är också de faktum att jag inte ens måste åka till Vasa för behandlingen, för Rosanna är varannan måndag här i Jakobstad på Cosmetique. Så den 5 november är det dags, och vet ni. Ni kommer få följa med mig på behandlingen, för Rebecka ska vara med och filma en video till mig som jag sedan kan sätta upp här på bloggen! Perfekt ju!

Har nån av er gjort microblading? ♥

När jag formar mina bryn ser de helt ok ut..

Men här har ni sanningen!

Katastrof! Haha. Nej men de ska bli så kul att äntligen få fina bryn!? Detta får vara min förebild ↑

/ Carro

4
Lämna en kommentar

avatar
3 Diskussionstrådar
1 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
4 Kommentatorer
AnnaCarola EkmanIdaMariaAnna Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Anna
Anna

Jee va kul! Har själv funderat på microblading och snubblade in på rosannas Instagram. Skall bli kul att se resultatet! 😊

IdaMaria
IdaMaria

Rosanna har fixat mina bryn och jag är mycket nöjd ☺️

Anna
Anna

Jag är jätteintresserad av att göra en behandling. Väntar med spänning på ditt inlägg.