It’s all about the stars

Stjärnor och julen, det är ju nog något som verkligen hör ihop! Förra året så laddade jag upp med massa en olika och hängde dem lite här och var, eller hade dem på bord och hyllor. Och dem köpte jag förstås på Campadre. Varför det då? Nå för att det är ju mycket billigare där. Jag kan erkänna att alla julklappar jag köpt hittills, har jag köpt på Campadre. Räknade ut att jag fått över 200€ billigare (då jag räknat ihop alla orgiialpriser och sen tog minus det jag egentligen betalat). Hur bra är inte det!? Nåja! Slutsnackat om det. Nu ska vi tala stjäääärnor.

Just nu finns det 6 (!) olika kampanjer med massa mysig julbelysning, och där bland alla finns det några riktiga guldkorn enligt mig.. Kampanjerna ni ska söka efter är dessa på bilderna nedan. Som ni ser så är alla dessa kampanjer i kraft i 3 dagar, från idag 4 november.

Du hittar alla dessa stjärnor och massa mer på Campadre!

/ Carro

1
Lämna en kommentar

avatar
1 Diskussionstrådar
0 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
1 Kommentatorer
M L Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
M L
M L

Hur förhåller du dig till hållbarhet, hållbar utveckling? Överkonsumtion m.m? Jag vet ju att influensers lever mycket på reklam och sponsorer. Så ser det ut i vår värld idag. Men jag själv brinner för hållbarhet och hållbar konsumtion. Jag väljer hellre att betala lite mer för en kvalitetsvara köpt i jeppis än en billigare slit och släng vara på näter. Men det innebär ju också att det jag har skall användas länge. Vi köper så gott som alla julklappar i jakobstad. Det är jag som kan avgöra hur centrum i jakobstad mår. Väljer jag att köpa mina produkter på andra ställen så är jag med om att skapa ett dött centrum. Jag kan inte köpa alla saker jag behöver i jeppis, men det jag kan köpa därifrån väljer jag att köpa där. Det är ett aktivt val jag valt.