Fredagslistan

Bäst i veckan hittills: Det var nog mötet i onsdags, och laserbehandlingen igår. Helst sant. Kanske för att det är de enda två stunderna i veckan då jag fått fokusera helt på mig själv och mina egna tankar.

Sämst i veckan hittills: Kanske att Robert varit borta alla veckans dagar, kommit hem runt 9 på kvällen. Alla dagar förutom igår. Det är väl kanske sämst om man ska vara helst ärlig. Inte konstigt att de bästa stunderna var de jag sa i punkt 1 då med tanke på att jag haft barnen 24/7.

Det tänker jag mycket på: Min syster i Stockholm som hade BF i förrgår men ännu ingen bebis! Henne tänker jag på konstant.

Det klär jag mig i: Svarta kläder överlag, som jag piffar upp med något orange eller grönt. Gärna stickat! Sen förstås det klassiska, mjukisbyxor och en topp som jag gärna piffar upp med ett par fräsiga tofflor.

Nästa vecka ser jag fram emot: Well well well. Vissa fyller ju på onsdag 7e november! Dessutom ska vi samma dag på möte ang. startpeng så det blir ju intressant. Sen kommer de och tejpar till nya gymmet också, det ska bli kul att se hur det blir. Dessutom har Robert ordnat en överraskning åt mig 6e vilket jag listat ut att innefattar middag + KAJS föreställning! Sen mitt veckovisa kosmetologbesök också. Icke att förglömma. Hoppas jag får ihop en träff med någon vän också, och träna!

Det dricker jag? Kaffe. Har ju testat dunder kaffesorten som majoriteten av er tipsade mig om; Arvid Nordqvist Gran dia. Så den dricker jag för tillfället!

I dag händer detta: Jag ska hämta ut vår nya vagn, jag ska in en sväng via jobbet på HTC, jag ska till CFJs nya box för att möta upp de som ska fixa tejpningarna. Sen fredagsmys förstås.

Och på lördag det här: Vi ska fira min syster som fyllde 30 år i veckan, så blir kalas! Sen på kvällen ska jag i jobb.

Söndagen tillbringas på detta vis: *Kollar almanackan* Exakt noll planer! Så skönt. En hemmadag tror jag allt det får bli. Umgänge med lilla familjen.

Och mest av allt önskar jag detta: Att jag får ihop en bra businessplan, Att vi blir godkända startpeng, att jag får gå utbildningen på läroavtal, att vi hålls friska, att det kommer snö snart så det mörka vädret blir lite ljusare.. Och det viktigaste; Att allt går bra när min syster föder sen när det väl händer ♥

Bilder från Lantliv.se

/ Carro

Lämna en kommentar

avatar
  Följ  
Meddela om