Fredag och årets fynd

Måste kika in sålänge panadolen gör sitt. Har känt mig så otroligt tung i huvudet hela eftermiddagen och kvällen, bara jag inte håller på och blir sjuk! Kan dock också bero på att en viss 3-åring i huset har fått för sig att allt hon säger ska skrikas ut istället för sägas med normalt tonläge, så att. Lite 50/50 känner jag.

Förutom det så har vi haft en riktigt skön fredag! På förmiddagen kom Jessie, Wilda och Elwira hit, och vi hann med både plättlunch, inomhuslek och promenad i solskenet.. Är ju så otroligt fint väder nu!

När vännerna hade åkt hem och vi kom in med röda kinder, så fann sig lugnet faktiskt ovanligt snabbt. Gry sov i vagnen och Lo började pärla.. Jag fick ta mig en eftermiddagskopp och slängde mig på soffan med solen i ansiktet innan helvetet bröt sig loss här.. Så skönt!

Igår fyndade jag årets fynd. Känns skönt att ha det fixat redan i februari, haha. Detta köksbord för ynka 50 €! Originalpriset hade vari 499€ men p.g.a. en en reva i mitten av bordet och för att förlängningsskivorna hade annan nyans än bordet så hade de satt ner det. Först hade det nog varit dyrare reapris men p.g.a. utrymmesbrist så slumpade de bort det!

Jag är så nöjd så ni vet inte! Vårt förra bord hade jag ju målat men efter månader av användning så såg det ut som stryk. Så jag är så glad att vi slapp det. Och jag har en tid redan drömt om ett träfärgat bord, så när jag såg detta så var det ingen tvekan om saken, det skulle hem med mig! Att stolarna sen inte passar så bra ihop med bordet, det är ett senare problem som vi inte bryr oss om!

Nu ska jag dricka finrexin och krypa ner under täcket.
Hoppas ni har haft en skön fredag ♥

 

/ Carro

6
Lämna en kommentar

avatar
4 Diskussionstrådar
2 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
5 Kommentatorer
Carola EkmanVictoriaJannike HempelPetraIda-Marie Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Ida-Marie

OH va fint bord och verkligen ett fynd!! 😀

Petra

Wow, vilket fynd! Så, så fint!

Jannike Hempel

Vilken underbar inspirerande blogg du har!! Superfina bilder och bra upplagt..

Victoria
Victoria

Var har du hittat snygga väggklockan?