Födelsedagen

Idag blev jag 27 år. Mitt år som 27 inleddes bra: Vi var till Concordia och påbörjade ansökan om starpeng, fick inloggningsuppgifter till Lissu och massa bra rådgivning. Efter det bar det av till banken där vi öppnade företagskonto.  Jag tror och hoppas att mitt år som 27 kommer bli väldigt utvecklande och spännande karriärsmässigt. Eller så blir det en riktig flopp, men då har vi iaf vågat följa våra drömmar och sett vart det lett oss. Vi har ju inget att förlora på det!

Efter allt det åkte vi och hämtade Lo från dagis. Sen gick vi hem och hade kaffepaus med tårta och kaffe.

Igår var vi ju till Vasa! Robert hade bokat biljetter till Gambämark och före teatern åt vi middag. Vi konstaterade att det var väldigt skönt att inte behöva stress-äta och bara kunna sitta och tala ostört för en gångs skull ♥ Teatern tyckte jag var jättebra! Jag hade absolut noll förväntningar, så det var ganska lätt att få med mig på noterna. Den var så genomtänkt och djup, trots att det var så mycket humor. Nej men superbra! Har förstått att allt är slutsålt, så kan ju inte rekommendera er att gå och se den, synd! Efter teatern styrde vi snabbt kosan hemåt och kröp ner med vara små tjejer. Alltid lika skönt att komma hem till dem.

Min födelsedag avslutades med kaffe och tårta för mina föräldrar och svärföräldrar. Och nu ikväll har jag suttit och jobbat på vår affärsverksamhetsplan. Trodde inte det skulle vara så kul som det faktiskt är. Älskar känslan av att utmanas och försöka göra mitt bästa utan att jämföra mig med någon annan. Men nu väntar sängen. Imorgon ska Robert till nya boxen och börja sätta fast mattan på golvet, vilket inte är ett litet projekt. Så jag har inte bokat in destomera utan det blir en dag med barnen helt enkelt. Skönt så.

/ Carro

Lämna en kommentar

avatar
  Följ  
Meddela om