En vecka utan att klaga

I helgen läste jag Alexander Pärleros inlägg på Instagram där han uppmanade till en utmaning; Att gå en hel vecka utan att klaga – på nått! Inte på det dåliga vädret, inte på trögt internet, jobba nattningar (haha) eller ens på folk som parkerar på familjeparkeringen.

Jag tänkte att jag skulle anta utmaningen, och för att göra det extra svårt för mig, så tänkte jag att försöka att inte ens klaga tyst inom mig. Det blir allt en utmaning att bita i. Men jag tror verkligen att om jag tänker på det, att inte klaga alltså, så kommer det bidra till ett bättre och ljusare humör! Inte för att mitt humör är dåligt, men finns det något som är så energislukande och tråååkigt som att höra på då andra klagar om helt onödiga saker? Och jag vill inte vara den tråkiga människan. Man ska ju fokusera på det roliga och positiva istället! Bort med det gråa, tråkiga klagandet.

Ok, nu klagade jag ju på de som klagar. Men från och med NU, en vecka framåt, ska denna kvinna inte klaga. Så får jag göra en summering sen nästa tisdag om hur det gick. Kanske måste ta med en kommentar av Robert då också, han borde ju veta den riktiga sanningen, hehe. Är ni med?

/ Carro

1
Lämna en kommentar

avatar
1 Diskussionstrådar
0 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
1 Kommentatorer
Emma P Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Emma P
Emma P

Heilt sant! Dähär e lite en deil åv min fyrklöversfilosofi, eller nog klagar jag å ibland, men när ja gör he så försöker ja snabbt hitt na att vara glad över iställe. Ja tänker att om man har ett visst antal tankar att tänk varje dag, så ere ju trevligt ifall åtminstone största deiln åv di tankarna har positiv klang. Å int lyckas man ju alltid, men he e okej he å. 🙂 ha e bra, hejsvejs!