En ny liten systerdotter och kramknappen

Hemkommen från Stockholm natten till måndag. Vår helg var så fin och mysig. Var overkligt att träffa Zoe för första gången! Eftersom vi bara hade sett henne på bild så kändes det surrealistiskt att hon verkligen fanns på riktigt på nått sätt. Känslorna svämmade nog helt över för mig när jag fick se henne, och även såg min syster. Det är nått så speciellt när ens syster går igenom en förlossning tycker jag! Jag har varit nervösare inför mina syrrors förlossningar än jag varit inför mina egna. Så, att se att Ninni mår bra, och att Zoe är ute, frisk och nöjd – det var en sån lättnad. Och vilken mamma min syster är sen! Så lyhörd och trygg i sin mammaroll redan ♥

När jag kom hem på natten hade flickorna och Robert tänt ljus och gjort en skylt med ”Välkommen hem mamma, vi har saknat dig!” på trappan. Så att krypa ner med tjejerna i varma sängen sen, inte mycket som slår det. Borta bra men hemma bäst. På morgonen visade Lo och Gry stolt mig runt i huset som de hade julstädat sålänge jag var borta. Julstjärnor, tro hopp och kärlek hängde i fönstren och golvet var nyskurat. En tomte eller två hade smygit sig fram och julgardinerna var nystrukna, redo att hängas upp. Före resan hade min julkänsla inte inte riktigt kommit, men med julöppning i Stockholm och julstädat hem + en man som sjunger julsånger hela dagarna – hello Christmas!

På morgonen sen så ville Lo inte åka till dagis, utan hon ville bara vara hemma med mig och Gry. Så vi gjorde så och hade en kramdag med massa lek ute och sen julfilmer under täcket i soffan. Vi har verkligen saknat varandra, och det är så tydligt på henne att jag fattades henne under dessa dagar. Före jag åkte hade vi laddat den osynliga ”kram knappen” vi har i våra händer genom att hålla hand med varandra, och jag förstod på Robert att knappen gått varm här hemma. Knappen är sån att när hon trycker på knappen som finns i hennes handflata så sänder hon en kram till mig. Och när jag gör det samma så sänder jag en kram till henne. Superbra knapp att ha i dagis också ♥

Imorse gjorde Robert och Gry degen till lussekatterna, och för tillfället står Lo och han och gör pepparkakshus. Dessa dofter! 

/ Carro

2
Lämna en kommentar

avatar
1 Diskussionstrådar
1 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
2 Kommentatorer
Carola EkmanLinnea Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Linnea
Linnea

Måst bara kommentera att jag är lite avundsjuk på dej som har en man som Robert 😀 sku borda finnas fler som honom.