En dag fylld med ny energi

Vilken dag! Har tankat så otroligt mycket energi. På förmiddagen kom Fia och Eddie hit för kaffe och lek. Vi hann gå igenom allt det senaste som hänt i varderas liv, ventilera drömmar och visioner, observera hur bra våra två små börjat leka med varandra.. Vilket är så himla kul! Gry har blivit så medveten om andra barn nu, och älskar att springa efter dem och försöka busa och få reaktioner. Eddie är en så snäll kompis, och Gry likaså, så samspelet mellan dem är verkligen guld. Så fint att de får umgås på tumanhand utan sina storasyskon ibland också..

Vid lunch gick jag och Gry ut och gå, och hann räfsa lite innan följande gäster svängde in på gården. Cindy skulle och handla tyg till en affär här i staden, och hennes lilla bihang Charlie var såklart med och skulle hänga med moster sålänge modern handlade. Det blev en eftermiddag med massa tågbanebyggande, prat och bara umgänge med min lillasyster som jag inte ser allt för ofta nu då hon har vilsna till Kokkola.

Efter maten, packade jag ihop barnen och körde till nya crossfit boxen. Där höll min pappa och Robert på att sätta upp ribbstolar och fanerskivor på väggarna, planera en trappa och lite ett som annat. Så tacksamt att pappa vill vara med och hjälpa till. Värdefullt för Robert men också för flickorna att få se när moffa gör det han är bäst på, att planera och sen använda sina händer för att bygga upp.

För tillfället är det ju ganska tomt där, så flickorna har fått ha med sina cyklar och brassa omkring sålänge jag städat eller gjort annan nytta. Vi tycker det känns viktigt att de är med från början, precis som Lo var med när de startade Crossfit Jeppis på första stället back in the days. Då de säkert kommer spendera en hel del tid här på nya stället också. Så det inte bara känns som ”pappas gym” utan de vet att de alltid är välkomna dit, och vet vart vi far de gånger när vi säger att vi far till gymmet och de inte kan följa med.

Roligt detdär för övrigt. Om hur det för vissa tar energi att umgås med människor hela dagen, och för andra ger energi. Jag är ju väldigt extrovert och social av mig, så för mig ger det så mycket energi att just få ha nära och kära runt omkring mig, vara sysselsatt, prata och sådär. Medan det t.ex. för Robert är helt tvärtom. Efter en dag fylld med besök och program måste han få pusta ut och gå isäng tidigare om kvällen, medan jag sitter uppe och är helt sprallig och energisk. Så fint att man får vara olika ♥

Hur är du? Får du, eller blir du av med energi när du umgås med folk hela dagen? 

/ Carro

2
Lämna en kommentar

avatar
1 Diskussionstrådar
1 Trådsvar
1 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
2 Kommentatorer
Carola EkmanChristina Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Christina

Jag är väldigt extrovert och precis som du blir jag helt energisk och pigg av att få umgås med folk. Men sen igen så syns nog den introverta sidan i mig ibland när jag helst tankar energi ensam hemma med att måra åpå.