Det går framåt vid nya boxen!

Gomorron på er, hoppas ni mår bra. Gårdagen gick i ett huj måste jag säga. På förmiddagen lekte vi med Fia och barnen. Min pappa kom hit och joinade kaffepausen också, så lagom tills Fia och bihangen åkte hem så drog vi vidare till nya crossfit  jeppis boxen. Där städade jag, barnen lekte och pappa fortsatte bygga en trappa han håller på med där. Dessutom kom en man från Grapichs dit och vi planerade hur tejpningarna ska sättas upp. Såhär har vi tänkt den största logon. Vi tänkte att den inte blir i mitten utan mer till höger så att den lyses upp av den befintliga lampan i taket.

Såhär blir det vid huvudentrén. Så snyggt med de stora fönstren tycker jag! (Obs inga tejpningar är alltså ditsatta utan detta är endast påklistrat på bilden.) Förutom dessa två så kommer det sociala medie ikoner + CFJs kontaktuppgifter på respektive medie bredvid på dörren till vänster, och logon i mindre modell på dörren till höger.

I veckan kom också deras stora beställning från ROGUE fram till boxen, med massa ny utrustning. Och inkommande vecka borde mattan som kommer på hela golvet anlända till boxen, så när den är satt så kan de börja montera och placera ut alla grejer. Så kul när det mer och mer börjar lika en CF box!

Ps. datum för den nästa Onramp kurs är föresten ute. Den blir den första kursen på nya stället, och kursen börjar i januari!  För att fira det nya stället har de ett specialerbjudande! Onramp + medlemskap till slutet av mars för bara 270€! Kolla in datumen för nästa kurs här!

/ Carro

2
Lämna en kommentar

avatar
1 Diskussionstrådar
1 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
2 Kommentatorer
Carola EkmanMalin Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Malin
Malin

Snygg logo. Reagerade bara på att gråa ”fit” texten på glasfönstren är så ljus så den syns inte på håll (iaf här på bild). Ser ut som Cross Jeppis