Det BLIR studier från januari!

Ni minns kanske inlägget jag skrev för nån vecka sen. Där jag skrev att om jag blir godkänd för att göra studierna vid GROW i samarbete med Optimaedu på läroavtal, så kommer jag börja studera i januari? Nå idag var dagen jag skulle få reda på om jag får göra utbildningen på läroavtal – och SÅKLART blev jag godkänd för det! Om allt går som det ska så får jag yrkesexamen för företagare i april 2020!

Så, tänka sig, nu blir det studier från och med januari och det bästa av allt, samtidigt som jag studerar så utvecklar jag och jobbar på vårt (mitt och Roberts) eget företag. Är så pepp på att påbörja detta! Samtidigt kommer jag såklart fortsätta blogga och ha min egna firma som enskild näringsidkare. Så två företag, men det fixar jag nog!

Blir spännande att faktiskt ha tid att sätta på företagen från januari när Gry börjar dagis :O Spännande!

 

/ Carro

2
Lämna en kommentar

avatar
1 Diskussionstrådar
1 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
2 Kommentatorer
Carola EkmanNyfiken Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Nyfiken
Nyfiken

Bara en nyfiken fråga, vad gör era företag? 🙂 har int riktigt förstått om du menar roberts gym och din blogg eller har ni också andra företag?