Dessa julkalendrar alltså…

För nån dag sen när Cindy kom hit så hörd jag att hon sa åt mamma:

 

Cindy: Mamma jag har int fått nån julkalender?!
Mamma: Jaha, en såndär pappers då eller?
Cindy: Men nej, nån kul!
Vi brukar ju alltid få på lillajul av lillatomten aka DIG.
Mamma: Nåjo men alltså du är ju 20 år? Eller kanske det int spelar nån roll? Jag ska minnas att köpa en åt dig nästa år…
Cindy: Ja de ska du!! En såndär choklad eller så lagar du en med saker.

ohyes


Då kom jag på att hmm jo jag HADE ju två stycken julkalendrar i år faktiskt. En choklad kalender och en kalender som var som en skraplott som man kunde vinna pengar på. Choklad kalendern råkade jag sitt och smaska upp igårkväll när vi hade nattat Lo.. Robert sa: Alltså Carro, du förstör ju de roliga! Nu får du ju inge choklad resten av dagarna. Jag: Hödu, bättre att attacker tänderna en gång ordentlig än att håll på och anfall dom en gång om dagen fram till jul!!! Robert: Nåja sant, men nog e du skit för det.

 

Och min lottokalender då? Well

Nog måst jag ju skämmas lite, men hallå? Om man vet att ”Jag kan ha 200 000 euro här framför mig” int är det ju som att man tar de helt lugnt då och skrapar en ruta i taget i 24 dagar? EH nä, nog har jag ju självdisciplin men int bra. I want my money NOW! Sååå.. Direkt jag hade fått den satt jag mig lugnt ner och börja skrapa.

Roberts reaktion var:
CARRO VA GÖR DU!!?? Int kan du ju skrapa alla på en gång!!
Jag: Hödu!! Om 200 000 euro väntar på mig här så kommer jag
nu fan int vänt tills julafton att få reda på de!
Robert: Int får du ändå hämta ut din vinst före efter jul,
då får dom ju reda på att du fuskat, och ingen fuskare kan vinna.
Jag: Du e bara avundsjuk att jag kommer vinn storkovan *fortsätter skrapa*
Jag skrapar klart och ser på lotten
Robert
SÅ OKEJ JAG VANN BARA 5 EURO!
Men hallå TÄNK om det sku ha varit 200 000 euro?!
/ Carro

Lämna en kommentar

avatar
  Följ  
Meddela om
Johanna
Johanna

Ja skrapar allti min på en gång, livet e för kort för att skrapa en per dag

emma
emma

alltså älskar dina inlägg med gifs, så roliga!! 😀

E
E

Jag är 26 min bror 30 och syrran 33 vi får fortfarande en chokladkalender av vår mamma och pappa. Sen köper dem även åt sina barnbarn haha gör även min sons farmor och farfar och vi så han pendlar mellan 4 till 3. Sen får våra respektive även en av min mamma och pappa hahaha

Beccasas

Dina GIF-inlägg är så roliga! Sitter alltid och skrattar högt för mig själv då jag läser dem och får lite undrande blickar av sambon! 🙂