BUBBELMASK VLOGG!

Inlägget är i samarbete med Dermosil.fi 

Veckans avsnitt av vår podcast ”Preventivmedel handlar inte bara om sex sponsoreras av Dermosil och deras sensitive serie. Produkterna i sensitiveserien är speciellt utvecklad för att passa personer med känslig hud. De är milda och oparfymerade och har beviljats rätt att använda Allergi- och Astmaförbundets logo. Symbolen innebär att produkten inte innehåller parfymer eller andra ämnen som vanligen förorsakar hudirritationer eller gör huden känslig.

   

Förutom produkter på bilderna ovan, fick vi också chansen att testa Dermosils Bubblande detox mask! Och det är ju inte en helt vanlig mask, utan det är en sheet mask och man applicerar ett ark på ansiktet. Arket bildar sedan ett skum som innehåller milda peelande växtextrakt samt återfuktande och lugnande ämnen. Efter en stund börjar hela masken bubbla och tillslut ser man.. ganska rolig ut. Kolla in själva! I videon nedan får ni kolla då vi testar masken vilket leder till massa skratt, och ren hy!

Just nu får alla våra lyssnare och läsare en Detox Bubbel sheet mask på köpen när ni handlar på Dermosil.fi, kom bara ihåg att mata in kampanjkoden bubblemask i Kassa-skedet. Koden är giltigt 24-31.10.2018 ♥

/ Carro

2
Lämna en kommentar

avatar
1 Diskussionstrådar
1 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
2 Kommentatorer
Carola EkmanSanna Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Sanna
Sanna

ne va härliga ni e 😀