Den perfekta sommardagen

I familj, Vardag av Carola EkmanLämna en kommentar

För en gångs skull hade Robert inget gym idag, så imorse slängde jag snabbt ur mig att jag tycker vi borde åka ut till villan. Robert sa att han måste få klippa gräset först, men sen skulle han vara redo. Vi packade väskorna, maten och en faffa i bilen och körde via min pappas för att kolla om han också ville joina. Ingen far var hemma, och inte svarade han i telefonen heller. Så jag fick ta till papper och penna ”Hej moffa, vi kom förbi och skulle fråga om du kommer med till villan. Vi åker dit nu, grillar och lagar plättar.”

När vi hade varit vid villan i 20 minuter sen, så kommer moffan inkörandes på villavägen han också. Lyckan i Grys ögon går inte att ta miste på när det kommer till hur glad hon blir när hon ser ”poppa”. Efter ytterligare några minuter ringer min bror och säger att även han, Alvar och Vilmer är påväg till villan. Dubbelt upp med lycka där, Lo ropade rakt ut: JAAAA ALVAR OCH VILMER KOMMER HIT! Kusiner alltså ♥

Dagen blev verkligen så härlig. Man är ju så lugn och avslappnad när man sitter vid villan och får pyssla på med allt utomhus.. Lo och kusinerna lekte så bra hela dagen så vi knappt behövde se efter dem, förutom när de var på klipporna och stranden då förstås. Och vattnet sen!? Gud va skönt det var att simma! Var säkert 22 grader i havsvattnet. Tillochmed Gry vågade sig i och det händer inte ofta.. Vi grillade till lunch, plättar till eftermiddagskaffet och tacos på kvällen, en helt perfekt dag med massa god mat och det bästa sällskapet.

Mot sena eftermiddagen brakade ett åskväder loss, och det blixtrade och dundrade över skogen. Jag hann nästan bli nervös innan det drog vidare ut mot havs.. Augustiväder när de är som bäst, man får lite av allt helt enkelt!

En dag vi sparar i hjärtgropen ♥

/ Carro

Lämna en kommentar

avatar
  Följ  
Meddela om