Jag hjälper Lina att sprida ordet om c/o Gerd!

Häromveckan så skrev jag ju om att jag börjat gå till Clinique Estelle på laserbehandling, för att få ordning på mina hormonfinnar på käkpartiet och halsen. Redan första gången jag besökte Linas salong så introducerade hon mig för märket c/o Gerd. Hon tipsade mig om några hon anade att skulle göra gott för min hy, och sen dess har jag bara använt c/o Gerd produkter. De känns så otroligt återfuktande och sköna på min hy.

Nu i veckan, när jag var på min senaste behandling, undrade Lina om jag vill hjälpa henne att sprida ordet om dessa produkter som hon verkligen tagit till sitt hjärta, och om jag dessutom vill lotta ut en påse med ekologiska produkter till mina läsare! Såklart sa jag att jag gärna hjälper henne med det!

Lina berättade att hon sökte med ljus och lykta efter ett hudvårdsmärke hon skulle ta in till salongen. Hon visste att hon ville ha ett 100% ekologiskt märke, och gärna något mindre känt. En dag snubblade hon över C/o Gerd, och hon berättade för mig att sen den dagen hon började testa produkterna var hon fast. Lina gillar produkterna så mycket, så det är till stor del C/o Gerd produkter hon använder på kunderna när de kommer på behandlingar hos henne. Det är endast Lina och en annan i Finland som säljer C/o Gerd produkter!

Teamet bakom märket är 2 syskon från Jokkmokk, Anna-lena och Johan Wiklund. 2008 bestämde de sig för att satsa på sin dröm om att tillvarata svenska Lapplands örter och bär och förädla dem till lyxig kosmetika. På sin hemsida skriver syskonen ”Vi är uppväxta med en fantastisk mamma och pappa som förädlade allt som kom från naturen. Kött, bär fisk, örter och rötter, alltid med den allra största respekten för naturen. Vår mamma heter Gerd och vi kände att som en hyllning till henne döpte vi vårt företag till c/o Gerd, eller, care of Gerd, som vi väljer att säga det.”

Anna-lena och Johan har valt att arbeta med råvaror som har så liten, eller ingen miljöbelastning alls för djuren, naturen eller människan. c/o Gerds ekologiska ingredienser* kommer från kontrollerade odlingar där kemiska besprutningsmedel eller konstgödsel inte är tillåtna och där ursprunget kan verifieras.

c/o Gerds processade råvaror kan vara råvaror som har naturligt ursprung men sedan vidareförädlats och tillsatts egenskaper som kan vara önskvärda i en produkt. Alla produkter av det här slaget får inte äga negativ påverkan på natur, djur eller människa.

* (Kolla in deras lista över ingredienserna som förekommer i deras produkter här!)

Produktpåsen vinnaren får innehåller några av mina absoluta favoritprodukter från c/o Gerd, nämligen följande produkter:

Eco Body shower Lemongrass – är en väldoftande body shower. Receptet har en perfekt balans på snälla tvättaktiva tensider, avokadoolja samt eteriska oljor. Tuben är gjord av sockerrörsmaterial! 

Herbal Facial Mist Hazel är ett lugnande och balanserande ansiktsvatten, speciellt framtaget för en obalanserad hy till blandhy. Verkar svalkande, lindrade och Ph-neutraliserar huden. Passar utmärkt att använda på områden där man rakat sig. Verkar porsammandragande. Fri från alkohol.

Eco Clean Face Canola – är baserad på rapsolja och fungerar på de allra flesta hudtyper. Fördelas på fuktig hy, massera sedan mjukt. Skölj med ljummet vatten. Fungerar utmärkt att bort Make Up med. Rakar du dig med hyvel så kan du med fördel använda Clean Face Canola som raklera.

Deodorant neutral är en naturlig doftfri deo som bevarar den fräscha känslan hela dagen. Motverkar effektivt odör utan att irritera huden. HELT FRI FRÅN ALUMINIUMKLORID, PARABENER, ALKOHOL SAMT PARFYM.

Cloudberry Facial Oil – är en underbart skön olja för den normala till den lätt torra hyn. Bärfröoljan från hjortronet är en mycket effektiv antioxidant, rik på A- och E-vitamin samt viktiga Omega-fettsyror. Tillsammans med övriga vegetabiliska och eteriska oljor får din hud en härlig fukt- och vitaminkick. Använd: som dag- eller nattolja på väl rengjord hy. Ensam eller under dag/nattkräm.

För att delta i utlottningen: 
Gå in på Clinique Estelles facebooksida här och tryck GILLA!
Bland de som börjar gilla Clinique Estelle på Facebook under de kommande 2 veckorna,
drar Lina och jag en vinnare! ♥ Vinnaren kommer presenteras i detta inlägg, och kontaktas även personligen.

Du hittar Linas salong Clinique Estelle på Kisorvägen 14 i Jakobstad,
och Lina är den ena av 2 återförsäljare av c/o Gerd produkter i hela Finland!

/ Carro

6
Lämna en kommentar

avatar
5 Diskussionstrådar
1 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
6 Kommentatorer
JonnaMatildaLina HalmesmäkiElinMadelaine Ö Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Emma Fogde
Emma Fogde

Gillat såklart!! Kanske detta skulle va något för mina tonårsfinnar ockaå🤔

Madelaine Ö
Madelaine Ö

Aldrig hört om produkterna, så blev glad att du berättar om dem här 😊 Så härligt hur syskonen tänkt kring produktionen av sina produkter. Jag har gillat på facebook och håller nu tummar och tår. Detta skulle vara perfekta gåvan till min hy 😍

Elin
Elin

Absolut gillar jag det! Tror denna serie skulle vara perfekt för min känsliga hud som jag har svårt att hitta bra produkter till. Behöver man boka tid eller har hon öppet så man kan komma in och kolla på produkter hon har?

Lina Halmesmäki
Lina Halmesmäki

Salongen är öppen dagligen för produkt och presentkortsförsäljning, så det är bara att titta in! Ifall jag inte råkar vara på plats ring 0503764299. Om man vill boka tid för behandling gör man det via messenger eller ringer. mvh Lina Halmesmäki/Clinique Estelle

Matilda
Matilda

Var dit på en behandling i somras, SÅÅ skönt och produkterna var ljuvliga. Har tänkt sedan dess att jag borde köpa hem några av produkterna också, men det har inte blivit av ännu! Laserbehandlingen skulle ju vara superkul att testa också!

Jonna
Jonna

Gillat från första början Lina öppnade sin nya salong. Hos henne får man så bra service till bra priser :).