Att gå in i ett nytt år med stärkta band

Gomorron! Jag sitter här i skenet av adventsljusstaken och dricker mitt morgonkaffe. Lo har åkt iväg till dagis, så upprymd och glad över att de skulle bygga en slalombacke för sina små egengjorda tomtar idag. Hon förklarade imorse att idag vill hon ha kort dag, så vi kom överens om att jag hämtar henne redan vid 12. Så fint att vi kan komma överens om det, sådär bara. Annat blir det från januari. Då kommer båda barnen vara 8-14 måndag-torsdag. Om vi skulle få veta var Gry fått plats nu bara.. Vet någon hur reglerna kring det riktigt är? Jag ansökte om plats åt henne i augusti, men de menar att vi får veta vart hon fått plats först i mitten av december. Då är det ju bara ca 2 veckor tills hon ska börja! Känns alldeles för lite för mig. Jag vill ju hinna förbereda på henne och mig för inskolningen..

Nå, jag sitter som sagt här. Passar på att jobba innan Gry vaknar. Har just lyssnat igenom säsongens sista poddavsnitt som kommer ut imorgon. Under tiden vi spelade in det sände vi live på Instagram. Och oj va fint det sista avsnittet blev. När jag lyssnade på det så inser jag verkligen hur nära jag och Rebecka kommit varandra under tiden vi gjort vår podd. När man ”tvingas” sitta ner och tala om djupa saker vecka till vecka. Lyfta frågor och tankar man kanske inte tänker helt likadant om, lyssna på varandra, se varandra och försöka sätta sig in i den andras situation. Det stärker verkligen banden.

Aldrig skulle vi väl ha trott att det skulle gå såhär, då, för flera månader sedan då allt började med ett bloggsamarbete! Men here we are. Två säsonger senare, med massa gemensamma projekt på kommande, och tillsammans ska vi föreläsa om mamapower och småbarnskaos i januari, och dessutom påbörja en studieresa mot yrkesexamen för företagare tillsammans. Så glad att få göra det sida vid sida med Rebecka. Förutom det spelar också Rebecka och hennes sambo Jim en stor roll i mitt och Roberts företag, eftersom det är de som ska göra vår webbshop och Rebecka som ska ta alla foton och hjälpa oss med lite filmer som behövs. Så otroligt pepp! Vi gick in i 2018 som främlingar för varandra, men nu inför det nya året blir vi både studiekompisar, samarbetspartners och framförallt – goda vänner ♥

Våra tjejer, som även dem har fattat tycke för varandra. Finns det något finare än vänskap?

/ Carro

1
Lämna en kommentar

avatar
1 Diskussionstrådar
0 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
1 Kommentatorer
Maria Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Maria

Antar att de är v:by ni sökt till? Pga flytt till våren har vi bytt köplats dit. Hade sedan tidigare ansökt om plats till annat dagis från 2.1. När jag ringde sa de att de tyvärr har väldigt många sökande från årsskiftet.