Att försöka paketera fint pga sina systrar

Två år i rad har jag gjort något som Robert ansett är … en aning onödigt. Det är nämligen så att jag paketerat in alla julklappar, sen har jag efter några dagar öppnat alla klappar och paketerat om dem. För att jag inte blev nöjd med hur första paketeringen såg ut. Sen efter andra paketeringen var jag iofs inte nöjd heller men men det finns ju gränser. Eller var det så att jag paketerade om 3 gånger ett år?

Så iår vill jag förbereda mig lite och samla inspiration för att inte behöva riva upp alla paket efter första inslagningen. Kan ju också säga att om inte Cissi och Cindy skulle vara mina systrar skulle jag knappast bry mig nämnvärt om hur paketen ser ut, men eftersom de båda är så kreativa och allt de tar i händerna blir till estetiskt guld, så vet jag ju hur mycket jag själv uppskattar vackert inslagna paket! (+ att man får ju en press som medsyster där i familjen. Ingen vill ju ha mina fula paket då dom ligger där under granen bredvid deras…..) Så, därför vill jag också försöka få ihop fina julklappar detta år. Dessutom är det ju fint under granen med vackra paket också!

Vilken paketering var din favorit? Min var nog den med pepparkakorna. Kanske jag satsar på att paketera så i år. Måste bara fixa fram lite papper och sånt då.. Ändå slutar det med att Robert åker och köper och som vanligt kommer han hem med något blått ”vanligt julpapper” med tomtar på….. Och så undrar han vad det är för fel på det? Hehe NÄ men just det, han har ju inga estetiska kreativa perfektionist systrar!! Skämtåsido.

/ Carro

1
Lämna en kommentar

avatar
1 Diskussionstrådar
0 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
1 Kommentatorer
Edit Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Edit
Edit

Du kan alltid säga att du slår ett slag för miljön och paketera i återanvänt papper! Ett år beslöt vi med familjen att man endast får packa i reklamer och tidningspapper. Det blev riktigt snygga klappar och lite smålustigt när du börjar kolla vad det är för reklam din klapp är inpackad i 🙂