Ändrad uppfattning om Black Friday

Inlägget i samarbete med Jollyroom.fi

Jag måste erkänna att jag förut var ganska skeptisk till Black Friday. Det pågrund av att det blir sån konsumtionshets under dagen, eller veckan som det blivit nu för tiden. Men sen barnen blivit lite större och såklart vill ha julklappar (dyrare och dyrare känns det som), så har jag nog ändrat uppfattning om Black Friday.

På så vis att såna julklappar som man annars kanske inte skulle ha råd med/inte skulle vilja betala så mycket för, så har man faktiskt chans att köpa för mycket lägre pris under veckan. I år har jag 3 produkter som jag håller utkik efter, och hoppas att jag ska haffa till specialpris. Det är ett sånthär påslakanset, denna matta och denna vagn.

Brukar ni också se ut produkter i förväg inför Black Friday?

Hos min samarbetspartner Jollyroom.fi körde BLACK WEEK igång igår! Black week hos dem är verkligen en ypperlig chans att köpa dedär klapparna barnen så gärna önskar sig, till priset du önskar dig. Allt från leksaker till inredning, bilstolar och vagnar, till superrea under Jollyrooms BLACK WEEK!

Några av mina egna favoritprodukter från Jollyroom är nedsatta, check them out; 

Alice & Fox Vägghylla 38,90 €

JLY Dream Juniorsäng 98,90 €

 

Beemoo Easy Fly 97,90 €

 

Nordbjørn Avalanche jacka 29,90 €

 

Nordbjørn Trysil Merinoull underställshalare 23,90 €

 

Andra av mina favoriter och även produkter jag inte är bekant med tidigare:

 Cloudberry castle Gunghäst 19,90 €  Cloudberry Castle nattlampa 14,90 € Alice & Fox Korg för 12,90 € Beemoo L.A syskonvagn 322,90 € En större variant av Alice & Fox hyllan, så snygg, 58,90 €Lamp-bokstäver för bara ca. 16 € Cloudberry Castle våffeljärn 9,90 € Cloudberry Castle Flamingo lampa 22,90 € Dockhuset Lo har för 76,90 €, Minispeeder Brandbil 55,90 €  Nordbjord Igloo Halare 28.90 €

Gå in här för att kolla in alla fina Black Week produkter hos Jollyroom.fi ♥

/ Carro

4
Lämna en kommentar

avatar
2 Diskussionstrådar
2 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
4 Kommentatorer
SofiaIdaCarola EkmanMadde Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Madde
Madde

Är det ingen annan som reagerar på Jollyrooms prissättning? Många produkter kostar mycket mer än på andra ställen. Sen känns det ju tyvärr som ett fynd när man köper ett dockhus på -58% även om reapriset egentligen är högre än ursprungspriset i andra butiker.

Ida
Ida

Ja alltså både Jollyroom och tex Campadre lurar nog så mycket med priserna! Idag köpt jag en julstjärna på Citymarket för ca 11€, en exakt likadan som enligt Campadre egentligen kostar 32€, men som de säljer för ett ”fantastiskt” reapris på 13€. Man blir så lurad! Huhu, jag jämför alltid priser supernoga så int jag ska bli lurad av tex Jollyroom och Campadres ”reor”. Och tips! Kolla alltid på Halpa-Halli och andra affärer före ni beställer nånting, ofta finns där myki billigare leksaker 😊 (Och adlibris!)

Sofia
Sofia

Blir så provocerad av jollyrooms och)(campadres) ”reor”. Utgångspriserna skrattretande höga och samma med rean för att kunna lura kunden till otroliga ”fynd”..