Winter war 2018 here we come!

Tjohoo! Snart, det vill säga 2-3 februari är det dags för Winter War 2018. Det är alltså en av Finlands största crossfit tävlingar (eller är det den största? Kan bra va!) Förra året tänkte jag och R att det skulle ha varit superkul att åka och kolla, men eftersom Gry var så liten då ännu så glömde vi det snabbt, istället kollade vi via live streamen här hemma. Nästa år! Tänkte vi.

Nåmen, gissa nu inte om Robert kvalat in och kommer att vara med och tävla i år! 2015 var vi till Tammerfors för då var han också med och tävlade. Och det var så otroligt roligt. Feelisen där i arenan var out of this world! Då hade jag egentligen ingen som jag satt med där i publiken, förutom några bekanta. I år däremot, så kommer jag åka ner med Betti på lördagsmorgonen. Att få stå och hejja på min man med min bästa vän, inget kommer slå det!

2 reaktioner till “Winter war 2018 here we come!”

  1. Ot: Visst var det så att ni följer vaccinationsprogrammet för barnen? Jag undrar om ni har tänkt nått på kikhosta epidemin som går.. borde man avböja besök av såna som är ovaccinerade?

    1. Jo det gör vi! Är inte helt insatt men tänker spontant att man inte måsta avböja om inte de har symptom!? Gäller ju för övrig även vaccinerade.. 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *