Who run the world?

I barnrelaterat av Carola Ekman2 Kommentarer

Till jul har jag sökt efter tröjor med text på åt Lo som är lite mer normala 2017 än de där klassiska ”I’m cute, what’s your superpower?” ”Soo adorable” Ja. Hon är fin. Ja hon är vacker, men det behöver hon inte höra om varenda dag, det fokuserar ju folk på hela tiden när det kommer till flickor. Man kan liksom inte se hennes prestation, gräva djupare i den, neee hon är bara fin och söt. Huhu!

Jag vill ha tröjor åt henne med äkta text. Vilket jag inte hittar nånstans? Om jag mot förmodan hittar nått så är det typ ”Little but fierce” Wtf? Helt förminskande. Värsta jag kommit över hittills är ”Everyones sweetheart” Eh nej? Hon är endast hennes egen, och absolut ingen annans. Nåja, vill ju inte påstå att jag sökt igenom hela världens webshoppar men jag avslutar nu sökandet och beställer helt egna åt henne istället, i ekologisk bomull och GOTS certifierat dessutom.

Hoppas dessa tröjor kommer skapa många diskussioner oss emellan framöver. (Hon vill alltid veta vad det står på hennes tröjor om det står något.) En annan sak jag hoppas dessa tröjor kommer bidra till är att omgivningen, de vuxna som läser det, ska tänka till och påminna sig själv om att inte alltid bara ta flickor för små försiktiga varelser som på nått sätt skulle vara till för att vara fina, försiktiga och duktiga. Nä! De är ju så otroligt otroligt mycket mer än så!

Eller så bidrar inte tröjorna till nånting annat än värme åt henne. Då är det ju bra det också. Men man måste ju börja (fortsätta) nånstans.

Förutom tröjorna (och julkort, äntligen!) så beställde jag även helt vanliga kort, men inte med bilder jag tagit utan med GRL PWR budskap! Dessa ska upp i hennes nya rum. Man kan aldrig få för mycket girl power.

/ Carro

2
Lämna en kommentar

avatar
1 Diskussionstrådar
1 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
2 Kommentatorer
Carola EkmanSaragunmarie Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Saragunmarie

Varifrån beställde du? 🙂