We all have that one friend..

I Samtal av Carola EkmanLämna en kommentar

Haha alltså ni känner ju inte Robert så bra eftersom att han inte figurerar i bloggen så ofta. Men om jag snabbt ska förklara honom så är han som en väluppfostrad, ansvarsfull gentleman som väljer sina ord väl. Jepp, så kan man beskriva honom. Igår hade vi ju lillajul middag hemma hos oss med min familj. Min familj älskar Robert och Robert älskar min familj. Han är verkligen en del av vår familj och accepterad från första stund. Alla känner honom som den stillsamma trygga typen.

Igår då så när vi skulle äta så rymdes inte alla runt bordet så jag satte mig vid köksön med Gry i famnen. Robert tog då en stol och skulle sätta sig så han satt bakom min rygg. Det tyckte jag var ytterst opassande eftersom jag ju nog vill kunna prata med honom utan att behöva vända mig om stup i kvarten + att han satt lite bakom takana så ja, inte lättillgänglig helt enkelt. Så jag sa då åt honom:

Robert, kom och sitt här istället, int kan du ju sitt bakom min rygg
mmhmRobert: Jag är ju van att vara bakom din rygg
giphy

Jag
flirt

Robert
ehhh

Jag
ohyes

Robert: Jag mena nog att du alltid brukar ha brått och gå framför mig
awkward4-1

Jag: Jooojoooo
flirt

Robert
ehhh

Hahaha det var så roligt när han blev helt nervös att nån annan än jag hade hört honom och tänkt i samma banor. För det skulle vara SÅ otippat att han skulle dra ett naughty skämt när vi är med familjen. Muhahaah.

ohwai

Pics från giphy.com

/ Carro

Lämna en kommentar

avatar
  Följ  
Meddela om
Sandra

Hahahhahaaaa!! Jag tänkte heelt som du 😀

Lina
Lina

Ggahaha 😀