Vinn ett komplett makeupset från Dermosil

Inlägget i samarbete med Dermosil

Förutom vår huvudsponsor, så har vi även med en annan sponsor på vårt poddavsnitt för denna vecka, nämligen Dermosil! Vi är väldigt glada över vårt samarbete eftersom att vi båda är flitiga användare av företagets produkter från förr.

I början av våren fick både jag och Rebecka hem massa härlig makeup att testa, och vi hittade snabbt de produkter vi gillade allra mest. Jag tänkte att jag kommer tipsa er om mina tre favoriter, så får ni sen gå in på Rebeckas blogg och läsa om hennes favoriter där!

1. Aina creme Fair
Det här är en produkt som kan användas som foundation. Under sommaren är jag dock ingen stor användare av just det, men har ändå känt att jag kunnat använda denna utan att det blivit för tjockt och spacklat i ansiktet. Den är en av mina favoriter eftersom att jag tycker den känns lätt, den täcker endast små ojämnheter (vill inte ha en täckande foundation som döljer mina fräknar) och skyddar på samma gång mot solen med en solskyddsfaktor SPF25!

2. Lystergivande droppar 
Ok! Jag ska vara ärlig. Jag hade först ingen aning om hur jag skulle använda dessa. Jag droppade ut krämen i ansiktet och efteråt såg jag ut som en robot ungefär, hade sånt flow i ansiktet att Robert var tvungen att sätta på sig solglasögonen för att kunna kolla på mig. Efter lite research så insåg jag ju dock att man ska blanda ut dessa med sin foundation eller Aina crème. Så vad är denna produkt till för då? Jo den ger helt enkelt ansiktet en vacker lyster, och den funkar! Jag älskar denna, ett måste de dagar jag använder foundation.

3. Mineralpuder (för 8,90€!)
Jag har varit en flitig användare av mineralpuder i flera år, dock tog det länge innan jag fann Dermosils mineralpuder, nej vet ni jag köpte månad efter månad 50 euros mineralpuder och ojade mig över varför det ska vara så dyrt. Tills jag fann detta mineralpuder?! Det är typ en av mina favoriter pga priset. 8,90€ för ett superbra mineralpuder!

Dermosil Mineralpuder fair innehåller naturliga mineraler och näringsrik arganolja. Det oparfymerade pudret har beviljats rätt att använda Allergi-, Hud- och Astmaförbundets symbol och passar därför perfekt även för dig med känslig hy. Här kan du läsa om hur du applicerar mineralpuder för att uppnå det allra bästa resultatet!

I dagens poddavsnitt ”En ny relation, mer än tio förändrade” så berättar vi om tävlingen vi har på instagram just nu i samarbete med Dermosil. En av våra lyssnare har nämligen chansen att vinna ett helt makeupset!

Vinnaren får ett komplett kit som hon kan sätta en hel makeup med, från början till slut. Vinnaren får alla produkter som syns på bilderna i detta inlägg + mycket mer!

Gå in på vår instagram HÄR för att läsa om hur du tävlar och var med!

/ Carro

Lämna en kommentar

avatar
  Följ  
Meddela om