Vinn en Miss Della från Mrs Mighetto

Inlägget är ett kommersiellt samarbete med Aveoshop

Tävlingen är avslutad och vinnaren blev Sofia Rosenberg!

Detta är historien om Miss Della 🍃

I taket lyser stjärnorna och glitter regnar ner i Miss Dellas bruna lockar. Hon dansar i takt till låga toner och hennes oövervinneliga styrka fyller rummet. Tiden stannar och Miss Della sprider magi, idag är det glitter och fjärilar. Här och nu är alla tillsammans och kärleken besegrar allt.

Della föddes med en cp-skada. Beskedet kom redan när hon låg i magen. Della förstår och känner så mycket, men har aldrig kunnat prata, inte heller kunnat gå. Della lever på begränsad tid med sin mamma och pappa. Begränsad tid med sina syskon. . Della är en av tusentals barn som föds med en skada.

Hon är symbolen för familjer som lever i ständig oro över sitt sjuka barn, rädslor omöjliga att förstå, men framför allt lever de med obeskrivlig kärlek till sitt eget mirakel. Miss Della baserar sig på en sann historia. @dittesvanfeldt är Dellas mamma 🍃 

För varje såld poster går 2,50 euro oavkortat till Hjärnfonden och deras arbete med forskning kring sjukdomar, skador och funktionsnedsättningar i hjärnan. 

Du hittar Miss Della och andra vackra posters från @mrsmighetto hos @aveoshop


TÄVLING

Nu har du chansen att få hem en alldeles egen Miss Della från Aveoshop. Allt du behöver göra är att kommentera detta inlägg med en hälsning eller en tanke om varför du vill vinna. Sen är det bara att hoppas på tur ♥

Vinnaren avslöjas om en vecka.
Ps. Jag tävlar också ut en Miss Della på min instagram.
Gå in här för att tävla och öka din chans att vinna ♥

Alla foton i detta inlägg är fotograferade av talangfulla Rebecka Hägert

61 reaktioner till “Vinn en Miss Della från Mrs Mighetto”

 1. Så fina tavlor. Och ännu finare är man får veta bakgrund och dessutom att en del av pengarna går till gott ändamål. Skulle sitta fint i mina flickors rum. Försöker lära dem att alla är lika mycket värda och dessutom gapar väggarna tomma efter en helrenovering pga. Fuktskada och sen fattig vårdledig mamma Hoppas på min tur denna gång ☺

 2. En vacker tavla med ett vackert budskap <3 skulle passa finfint i vårt blivande sovrum! En fin påminnelse om all den kärlek man som förälder känner för sitt/sina barn <3

 3. Så otroligt vackra tavlor! Klart att man vill stödja forskningen kring hjärnan, oavsett vinst eller inte. ❤

 4. Fin tavla med berörande budskap. Tavlan tilltalar mig speciellt eftersom min dotter har ett medfödd avvikelse i hjärnan. Önskar en sådan tavlan på väggen i dotterns rum.

 5. Så fin tavla! Brukar själv läsa Dittes blogg och de verkar vara en så fin och härlig familj ❤️

 6. Skulle gärna ha en i vårt sovrum, både för att den är vacker och för att den har ett viktigt budskap!

 7. Vacker tavla som jag skulle vilja ha för att påminnas om hur tacksam jag borde vara över livet, och självklart stötta om alla små änglabarn All kärlek åt lilla Della och hennes familj. Hoppas forskningen har framgång.

 8. Fint budskap och roligt att pengarna går till forskning!! Tavlan skulle passa i dotterns rum.

 9. Vacker tavla med ett ännu vackrare budskap ❤️ Skulle passa perfekt åt mina två flickor!

 10. Tavlan är vacker, och när man läst historien bakom blir den ännu vackrare. Skulle gärna ha den i barnens lekrum

 11. Skulle passa så otroligt bra i min systerdotters nya rum. Egna barn fyller hela hjärtat med kärlek och ändå ryms där också en otrolig kärlek till syskonbarnen

 12. Vilket vackert budskap som ligger till grund för tavlan.
  Skulle gärna ha tavlan i vår dotters rum!

 13. Så fin tavla och vackert budskap! Skulle ha tavlan i lillasysters rum ifall jag hade turen på min sida.

 14. Otroligt fin tavla, skulle få hedersplatsen i mina döttrars rum. Den skulle påminna mig om yngsta dotters graviditet och oron vi fått bära, tacksamheten när allt var väl och kärleken som alltid ändå funnits och alltid finns oavsett vad.

 15. Åh, har länge följt med Ditte och hennes familj. Så underbara! Vill gärna ha en Miss Della i vårt nya hem

 16. Dottern skulle fullkomligt älska den här <3 Fin historia bakom, man skulle ju önska att den inte var sann så att inte någon skulle behöva uppleva den oron för sitt barn.
  Oron kan ta över så mycket av glädjen!

 17. Älskar både bilden och tanken bakom. Olikhet är en rikedom oavsett vad olikheten består av. Skulle med glädje hängs upp bilden i mitt klassrum!

 18. Jätte fin tavla! Och bakgrunden till dom ❤️
  Tavlan skulle hänga fint i vårt ny tapetserade vardagsrum!

 19. Så fin! Jag arbetar med barn och vuxna med psykiska funktionsnedsättningar, bl.a hjärnskador och hjärntumörer. Tavlan skulle därför passa bra i mitt arbetsrum. Också med tanke på budskapet 😉

 20. Så fin historia bakom tavlan. Skulle stolt sätta den synligt. Skulle kännas speciellt bra eftersom vår son är född med en godartad förändring i hjärnan. Hoppas på tur. Den är så fin.

 21. En riktigt fin tavla som sku passa bra i min dotters blivande rum..väntar så på att få börja inreda..

 22. Gillar starkt denna Mighetto poster och tanken bakom ❤ denna vackra Della skulle jag gärna ha i vårt hus som vi snart får flytta till!

 23. Nu måste jag erkänna att jag tyckt domhär posters varit lite ”inte i mitt hem” för jag trodde de bara var ett motiv utan mening. Och som bara blivit en ”innegrej”.
  Nu när jag läser bakgrundshistoria till denna poster får jag en klump i halsen, den berörde mig i djupet. Den berör mig för att min dotter har en livslång sjukdom. Miss Della blev plötsligt verklig, hon kunde vara min dotter.

 24. Jätte fin tavla… var förra veckan inne pådittes blogg och läste har inte vetat historien bakom bilden före då

 25. Tavlan sku pass perfekt in i dotterns rum! Sku köp en själv om vårdbidraget sku räck till sånt… Men tillsvidare får ja no bara hoppas på tur! 🙂

 26. Den tavlan har jag spanat på från mrs mighetto. Så otroligt vacker och fint budskap. Den skulle passa perfekt i dotterns rum.

 27. Fin tavla för ett fint ändamål, skulle passa perfekt på väggen i det som ska bli dotterns rum!

 28. Jag hade varit stolt över att få ha denna tavla i min dotters rum. Budskapet är så himla fint. Det går inte en dag utan att jag tänker på alla barn som är drabbade av svårigheter. Jag skulle berätta för min dotter vad tavlan har för mening och hur tacksamma vi ska vara för att vi är friska. Kramar ä.

 29. Fina tavlor med viktigt budskap! <3 som mamma till ett specialbarn känns det extra varmt att detta uppmärksammas! <3

 30. Så fin tavla med så viktigt budskap! Vårt mirakel skulle få ha den i sitt rum för att påminnas om att hen är värdefull fast hen har en funktionsnedsättning.

 31. Så fina tavlor. Tycker om motiv som har ett budskap och även en historia bakom det hela. Det blir mer intressant och någon frågar vad är det där för motiv så kan man berätta vad den gör för skillnad.
  Denna ska sitta i dotterns rum och när hon blir äldre och förstår mer vad man säger så kommer jag få henne att förstå att alla är lika värdefulla även de med sina superkrafter 🙂

 32. Vacker tavla! Den skulle sitta fint i sovrummet. Älskar de lugna och harmoniska färgerna. <3

 33. Med barn i olika åldrar och en av dem med lite mera utmaningar skulle denna poster ge näring till våra själar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *