Videon från Cindys möhippa

I Högtider, Humor, Kärlek, videoinlägg av Carola EkmanLämna en kommentar

Som ni kanske minns så sa jag att jag filmade under hela Cindys möhippa, det resulterade såklart i en liten video. Inte världens bästa klippning, men hey, jag har ju aldrig påstått att jag är inom branschen heller hehe. Såhär såg det iaf ut under hennes dag!

(OBS filmen går tyvärr bara att se på dator eftersom jag har med Sexual healing låten i stripp-scenen, (varning för hud) så tyvärr är upphovsrätten på den låten så att det inte går att kolla från mobil! Sugande, i know. Men pallra dig till en dator om du vill se filmen.)

möis

Nu märkte jag också att det inte går att bädda in videon i bloggen, pga. Sexual healing. Jisses, om dom ska vara sådär pryda med sin låt kanske den borde handlat om något annat än sex… Hehe. Jaja men klicka på bilden så kommer du till youtube!

/ Carro

Lämna en kommentar

avatar
  Följ  
Meddela om
Anna
Anna

Så nice! Vi stod annars tillsammans med Robert å Lo och vinka åt ert flygplan 😉