VIDEOINLÄGG! Huset före och huset efter

Ni minns ju då vi just hade flyttat in i huset och jag gjorde en video om hur det ser ut här.. Då var planen att jag sen senare efter några år skulle göra en ny video efter att vi renoverat. Nå, den videon kommer redan nu! 1 år och 3 månader senare. Känns riktigt roligt att kunna visa dessa videor för er mina kära läsare.

Så först, titta på min första video! Denna är alltså filmad då vi just hade flyttat in efter min lilla ytrenovering. I videon filmar jag också lite av gården så lägg märke till hur det ser ut där ute också.. Enjoy!

FÖRE

Och här är alltså min nya video som jag filmat idag! Jag ger er: Vårt hus i dagsläget, efter vår grundrenovering. Finns det frågor, funderingar eller annat så älskar jag ju när ni kommenterar 🙂 (OBS jag har inte ens sett igenom videon före jag publicerat hehehe)

EFTER

17 reaktioner till “VIDEOINLÄGG! Huset före och huset efter”

 1. Jättefint alltså! Man ser ju helheten mycket bättre på film än på bilder, riktigt intressant med en rundvandring! Blir minst sagt avis på tvättstugan (vill också ha! Blir så trångt med all tvätt i badrummet plus att tvättställningen tar en massa utrymme var vi än placerar den, och det är ju rena mardrömmen att knöla in dubbellakan på en vanlig tvättställning… ),vinden och källaren (all förvaring de ger, vi saknar verkligen just det!). Hur stort är ert hus nu och hur stort var det innan tillbyggnaden? Ser så rymligt ut på bilderna, det är också något jag saknar här hemma hos oss där rummen är små.

  1. Tack! Husets ”boyta” = våningen med kök och vardagsrum var 83 kvadrat före och nu efter är det 123 kvadrat. Men då är alltså inte loftet och källaren medräknat!

 2. Fint!☺ Hur gammalt är ert hus? Vad har ni för planer för loftet och källaren? Har ni bastu?

  1. Det är byggt 1969 🙂 Loftet har vi inga planer för för tillfället! I källaren ska rummet antagligen bli vårt sovrum när barnen är större, men nu närmast ska vi antagligen göra om det till gästrum 🙂 Tvättstugan ska målas och få ny ”inredning” = skåp och sånt. Det ska helt enkelt rustas upp och bli lite mer trevligt rum att vara i.. Bastu har vi (Y) I garaget finns bastu + omklädningsrum! Till sommaren kommer en terrass där framför garaget också så man kan sitta där och grilla och sitta efter bastun 🙂

   1. Härligt med ”bonusytor”!☺ Hur är det med loftet, skulle det gå att ha som sovrum? Själv skulle jag tycka det var supermysigt att sova på vinden!

    1. Vi hade nog tänkt göra om det till gästrum i en vända, men eftersom det är relativt lågt tak där (man kan bara stå upprätt i mitten) så tror jag det blir förråd tills vidare.. Istället kommer vi göra gästrum i källarrummet 🙂

 3. Vad roligt och se skillnaden vi har precis köpt hus och flyttar in i slutet på maj och vilken inspiration man får av att kolla på dessa två videosar jättefint

 4. Helt annorluda att få se det på film än bilder. Riktigt lyckad renovering! Förstås att ni är nöjda. Ska bli intressant att se vad som sker på utsidan här senare. 😀
  /Kitty

 5. Hej! Superfint renoverat! Vi har också ett 60-talshus och drömmen vore ju att göra nåt liknande som ni gjort. Jag har inte följt din blogg, så jag vet inte om du nämnt detta nångång tidigare, men hur mycket har ni (ca) lagt på er grundrenovering från början till slut? Det är ju lite svårt att uppskatta sånt när man inte själv varit med och gjort något liknande tidigare, så om du vill berätta vore jag tacksam. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *