VIDEOINLÄGG! Huset före och huset efter

I Före- och efterbilder, Grundrenoveringen, Vi bygger om huset, videoinlägg av Carola EkmanLämna en kommentar

Ni minns ju då vi just hade flyttat in i huset och jag gjorde en video om hur det ser ut här.. Då var planen att jag sen senare efter några år skulle göra en ny video efter att vi renoverat. Nå, den videon kommer redan nu! 1 år och 3 månader senare. Känns riktigt roligt att kunna visa dessa videor för er mina kära läsare.

Så först, titta på min första video! Denna är alltså filmad då vi just hade flyttat in efter min lilla ytrenovering. I videon filmar jag också lite av gården så lägg märke till hur det ser ut där ute också.. Enjoy!

FÖRE

Och här är alltså min nya video som jag filmat idag! Jag ger er: Vårt hus i dagsläget, efter vår grundrenovering. Finns det frågor, funderingar eller annat så älskar jag ju när ni kommenterar 🙂 (OBS jag har inte ens sett igenom videon före jag publicerat hehehe)

EFTER

/ Carro

Lämna en kommentar

avatar
  Följ  
Meddela om
Karro

Så himla fint ni ha laga, o alltså vilken dröm me egen tvättstuga! 😀

L
L

Wooow vilken skillnad!! Superfint! Varifrån är köket?

Milla
Milla

Jättefint alltså! Man ser ju helheten mycket bättre på film än på bilder, riktigt intressant med en rundvandring! Blir minst sagt avis på tvättstugan (vill också ha! Blir så trångt med all tvätt i badrummet plus att tvättställningen tar en massa utrymme var vi än placerar den, och det är ju rena mardrömmen att knöla in dubbellakan på en vanlig tvättställning… ),vinden och källaren (all förvaring de ger, vi saknar verkligen just det!). Hur stort är ert hus nu och hur stort var det innan tillbyggnaden? Ser så rymligt ut på bilderna, det är också något jag saknar här hemma hos oss där rummen är små.

Malena
Malena

Fint!☺ Hur gammalt är ert hus? Vad har ni för planer för loftet och källaren? Har ni bastu?

Elisa
Elisa

Alltså drömhuset!!!!!!

Carro
Carro

Vad roligt och se skillnaden vi har precis köpt hus och flyttar in i slutet på maj och vilken inspiration man får av att kolla på dessa två videosar jättefint

Kitty

Helt annorluda att få se det på film än bilder. Riktigt lyckad renovering! Förstås att ni är nöjda. Ska bli intressant att se vad som sker på utsidan här senare. 😀
/Kitty

Sofie
Sofie

Hej! Superfint renoverat! Vi har också ett 60-talshus och drömmen vore ju att göra nåt liknande som ni gjort. Jag har inte följt din blogg, så jag vet inte om du nämnt detta nångång tidigare, men hur mycket har ni (ca) lagt på er grundrenovering från början till slut? Det är ju lite svårt att uppskatta sånt när man inte själv varit med och gjort något liknande tidigare, så om du vill berätta vore jag tacksam. 🙂