Vi gör en podcast!

Nu ska jag äntligen avslöja vad det är för roligt projekt jag och Rebecka håller på med.. Det är nämligen så att för några veckor sedan när Rebecka var hit till mitt för första gången, så började vi prata en massa och märkte hur bra kemi vi hade. Våra samtal åkte hela tiden in på graviditet och förlossning och barnrelaterade ämnen. Nästa gång vi träffades pratade vi om hur roligt det skulle vara om någon finlandssvensk skulle göra en podcast om föräldrarelaterade ämnen.. Det finns ju massvis av såna poddar i Sveariket, men inte en enda renodlad föräldrapodd här i svenskfinland!

Tredje gången gillt brukar de ju säga, och det var just på tredje träffen som Rebecka slängde fram förslaget: Vi borde göra en! Och här är vi nu, men den sprillans nya podden Allt vi måste tala om. 

Till skillnad från min förra podd, och många andra poddar, så är detta en podd som vi spelar in i förväg. Vi har redan några avsnitt klara, men kommer släppa podden först när alla 10 avsnitt är klara, vilket vi siktar på att ha i slutet av maj.

Allt vi måste tala om är föräldrapodden där vi lyfter ämnen som vi tycker att alla borde prata mera om. Vi tar på ett ödmjukt och avslappnat sätt upp tankar kring graviditet, förlossning och föräldraskap genom att diskutera våra egna erfarenheter och tankar samtidigt som vi talar öppet om dessa ämnen överlag.

Första säsongen av vår podd kommer innefatta 10 avsnitt, varav vi i 3 av dessa kommer ha gäster med. Exempel på ämnen vi kommer beröra på ett djupare plan är mammakroppen, missfall, prematurfödsel, ofrivillig barnlöshet, relationer efter att man fått barn, amning, mammahetsen på sociala medier.. + mycket mera!

Vi tycker detta projekt är så himla kul att göra tillsammans, och vi har redan nu en öppen instagram där ni kan hänga med oss i planeringen och produktionen av podcasten. ♥

Följ oss på instagram @Alltvimåstetalaom ♥

 

/ Carro

1
Lämna en kommentar

avatar
1 Diskussionstrådar
0 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
1 Kommentatorer
MalinHelenius.com Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
MalinHelenius.com

Sååå roligt! Kommer säkert bli superbra 🙂 Bara att börja vänta på första avsnittet då 😉