Vårt bröllop del 4. Bröllopsmiddagen

Vi har kommit till del 4 av mina bröllopsinlägg – och det är bröllopsmiddagen. Middagen hade vi på Pavis i Jakobstad, i ett eget rum, kabinettet. Det var en varm dag ute men i rummet var det svalt p.g.a. luftvärmepumpen. En lättnad för mig, haha. Alla barnen hade så roligt och vi vuxna kunde verkligen njuta av middagen och ja, allt var helt perfekt. Blev så mycket bättre än vi hade kunnat föreställa oss. Vi var så genuint glada och lyckliga – så det kunde ju egentligen inte bli annat än bra ♥

Robert höll ett välkomsttal ♥

Som förrätt hade vi Pavis Skagen åt vuxna och grönsaksstavar med dipp åt barnen. Varmrätten var oxfile med klyftpotatis (klyftpotatisen var i metallbehållarna nere till höger på bilden ovan) och det var så himla gott! 

Mina systrar hade förberett några lekar under middagen 

Vår tårta gjordes av Två systrars söta och var så otroligt god! Fyllningen var citron/lime cheesecake och hallonmousse på vaniljbotten. Ovanpå tårtan är det riktiga blommor som jag fört till bageriet dagen innan bröllopet, de matchade med min brudbukett.

Till sist var det dags för buketten att kastas! Hade väl egentligen inte tänk göra det men då de två ogifta ville att jag skulle göra det så, haha! 

Våra fina familjer, så tacksam ♥

Efter bröllopsmiddagen fortsatte jag och Robert ensamma (med Rebecka med såklart) till Pörkenäs, och det var det absolut bästa under hela dagen.. Men mer om det i nästa del. Tack till alla som var med under vår stora dag!

Har du frågor kring bröllopsmiddagen så ställ dem i kommentarsfältet ♥

Foton Rebecka Hägert Photography

/ Carro

Lämna en kommentar

avatar
  Följ  
Meddela om