Vårt bröllop del 3. Vigseln

Del 1 
Del 2

Inför vår vigsel ringde vi bara och bokade tid, fyllde i hindersprövningen några veckor på förhand och dök sedan upp på vigseldagen. Att vårt bröllop blev 13 juli berodde helt på att det var då de hade en ledig tid, och att det var på en fredag var bara för att de inte viger på lördagar under semstertider. Så att, datumet var med andra ord inte så viktigt för oss hehe.

Själva vigseln var kort och okomplicerad men kändes ändå romantisk och äkta. När vi kom ut sen sa min syster: Tack för att vi inte behövde sitta och svettas en timme i kyrkan, haha. Alla gäster fick närvara och de frågade inte heller hur många vi var så antar att det inte är nån speciell begränsning..

Lo och Gry var bredvid oss/i famnen under hela vigselakten och det var självklart för oss att de skulle vara en del av det! Lo har hela tiden sagt att det är vi som gifter oss, inte mamma och pappa. Så hon gick med bestämda steg mot vigselbordet hon!

Foton Rebecka Hägert

2 reaktioner till “Vårt bröllop del 3. Vigseln”

  1. Så fina bilder och så vacker bröllop ni hade! Jag var 4 år när mina föräldrar gifte sig och jag får ännu idag höra om hur jag berättade åt mina dagistanter att ”vi har gift oss” 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *