Vårt bröllop Del 2. First look

Del 1 hittar du här.
Alla foton tagna av Rebecka Hägert Photography

 Robert hade hämtat brudbuketten från blommbutiken, och kört i förväg till platsen vi hade sett ut som den perfekta för vår first look. Detta med first look är ju verkligen inget man måste ha, men vi kände ändå att eftersom att vi har ett så litet bröllop så vill vi göra alla små saker för att vi ska få så många speciella stunder som möjligt, på tumandhand. Bara han och jag. Robert hade inte sett min klänning före denna stund, så det var fint också.

Jag nappade Brudbuketten ur bilen och började gå mot honom.. 

När vi stod här så började det duggregna, små små men täta droppar föll över oss. Om ni ser riktigt noga så ser ni dropparna på bilden här ovan och under ♥ När vi satte oss i bilen öppnade sig himlen och det fullkomligt störtade ner vatten.. 

Vi åkte till mammas och Robert rusade in för att hämta flickorna, regnet bara smattrade på taket och där satt jag. Robert satte snabbt Gry i bilen men by the time han skulle komma ut med Lo så regnade det så mycket så man knappt såg var man gick. Så han fick stå på terrassen och vänta med henne tills det skulle lugna sig, medan jag och Gry snällt väntade i bilen.. Ett speciellt minne ♥ När det väl hade slutat rinna ner från himlen så kom de också, och vi körde iväg mot vigseln hela familjen.. 

 

/ Carro

2
Lämna en kommentar

avatar
1 Diskussionstrådar
1 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
2 Kommentatorer
Carola EkmanE Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
E
E

Alltså så fint!
Var har du hittar din unika brudklänning? Kanske du redan skrivit om den men jag hitta int någå sånt.. ☺