Vårt bröllop. Del 1 Förberedelserna

Vi har fått våra bröllopsfoton av Rebecka Hägert Photography! Och jag vet inte hur jag ska kunna hålla mig från att visa upp precis allihopa! Men, någon gräns får det ju ändå vara. Men för att göra det lite roligare tänkte jag att jag delar upp bilderna i flera olika delar/inlägg. Och eftersom jag inte skrev ett enda inlägg om bröllopet före den stora dagen (vi höll det ju hemligt) så tänker jag att jag nog får skriva många inlägg nu efteråt istället, eller hur? Haha.

Först ut har vi förberedelserna med smink, hår och sånt, sen tänkte jag ett inlägg om vårt första möte, vigseln, festen.. Osv. Jag kommer även göra en egen kategori för dessa inlägg så de lätt hittas sen i framtiden när vi sitter på ålderdomshemmet och vill minnas tillbaka genom text och bild ♥

Vi vaknade på morgonen den 13 juli, Robert var ännu på gymmet så jag och flickorna steg upp. Vi hade en ganska vanlig morgon egentligen.. De åt frukost framför tvn, men jag gick och ställde fram våra kläder, skor och allt smink.. Efter en stund kom Robert hem och glad som en sol räckte han över en morgongåva och rosor åt mig! Så oväntat men så fint ♥

Som morgongåva fick jag en utgått muminmugg, nämligen ”Familjen”, där Muminmamman och muminpappan dansar, och Mumin och Snorkis också är med.. En mugg som jag inte har, men som jag länge drömt om. Bara det att han gått på loppis och sökt den åt mig gör mig helt varm i hjärtat!

Min syster Cissi kom klockan 10, och hon hade med sig en flaska champagne och två nya vinglas + massa smink och tillbehör. Under tiden vi sminkade hade vi så roligt, skrattade, lyssnade på musik och flickorna började bli mer och mer spända.. Lo dansade runt och frågade av Gry: Har vi bröllop idag? Ska vi giiiifta oss idag? Ska vi de lilla vän? Robert gjorde sedan mat åt oss, och vi hade matpaus. Spänningen som låg i luften var magisk ♥

Under förmiddagen kom min pappa över en sväng till oss också. Han frågade ifall bröllopsbilen var redo, varpå jag sa att den tyvärr hade fått nått fel så vi kommer bara ta vår egna bil, no Big deal liksom. (Vi skulle annars ha min brors gula bubbla!) Pappa blev helt förskräckt; INT KAN NI JU TA EJI BILN! Ja far å tvättar upp Toyotan. *Rusar iväg* Haha. Så pappa åkte till biltvätten med sin gamla byggbil Toyota RAV4 och sen hem och band ihop gamla konservburkar som han band bak på bilen, och klippte ut en paffbit och skrev ”NYGIFTA CAROLA + ROBERT”  som han stoppade in bakom vindrutetorkaren. Haha.. Så fint ändå! 

Är så nöjd över hur Cissi gjorde mitt hår och smink, tack ♥

 

När Robert var klar, åkte han till blommbutiken efter min brudbukett. Jag lade på klänningen och sen tog Cissi med sig flickorna till hennes medan jag och Rebecka körde till grundet där Robert stod och väntade.. Mer om det i nästa del..

En sån härlig känsla över hela förmiddagen, fylld av förväntan och kärlek ♥
Så tacksam att Rebecka var med oss hela dagen och förevigade den. 

Del 2. First Look hittar du här

/ Carro

2
Lämna en kommentar

avatar
1 Diskussionstrådar
1 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
2 Kommentatorer
Carola EkmanFredrica Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Fredrica

Så vacker symbolik med familjemuggen till den här dagen, och ännu finare att det var vad du önskade dig. Så roligt att läsa om och se bilder från er dag, ni verkar ha haft det härligt! Grattis ännu en gång!